В Україні хочуть обмежити максимальну швидкість в населених пунктах до 50 км/год

В Україні хочуть обмежити максимальну швидкість в населених пунктах до 50 км/год
Міністерство внутрішніх справ розробляє нові зміни до правил дорожнього руху на наступний рік.

Про це розповів директор центру безпеки дорожнього руху та автоматизованих систем при МВС Сергій Будник у понеділок у Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна", пише "Українська правда".

"У цьому році змін ми не плануємо, але напрацьовуємо на наступний рік та у разі необхідності будемо їх вносити... Ми розглядаємо питання щодо зниження швидкості в населених пунктах до 50 кілометрів", - сказав він.

За його словами, також розглядаються зміни в ПДР щодо обов'язкового використання шин у відповідності з сезоном, використання світловідбивних елементів пішоходами і світловідбивних жилетів водіями, у разі їх виходу на дорогу в темний час доби.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ще зазор зробіть не 20, а 10км коли настає адмінка. Йдем в Європу однако, але дороги навіть близько не європейські.... :)
Відповісти
йди в жопу зі своїми пропозиціями
Відповісти
пропозиції вірні і цілком адекватні. Правда, вносячи зміни до чинного законодавства України у сфері безпеки дорожнього руху, необхідно їх перевіряти на відповідність Законам України, Міжнародним договорам України, Директивам ЄЕК ООН і ДСТУ України. В нинішній редакції ПДР, безліч недоліків, грубі порушення як національного так і міжнародного законодавства, двояке трактування пунктів, але що добре - відповідальність передбачена у Адміністративному кодексі України може тлумачитись двояко і на тому можна "взути умного гайца" :-)
Відповісти
потрібно возити по найбільшому місті тіко фіякром...
Відповісти
Останні новини
В Україні хочуть обмежити максимальну швидкість в населених пунктах до 50 км/год
11 листопад, 2013, 14:32