У Луцьку повія на 9 місяці вагітності обслуговувала клієнтів

У Луцьку повія на 9 місяці вагітності обслуговувала клієнтів
Кілька місяців у Луцьку плідно працювала група звідників, яка збагачувалося за рахунок вагітних повій.

Про це повідомили в СЗГ УМВС України у Волинській області.

Клієнти приїздили до одного із місцевих відпочинкових комплексів, адміністрація якого пропонувала провести час із дівчатами за викликом. Якщо чоловік погоджувався, телефонували до головної звідниці і замовляли дівчину. Повій привозили водії на власних автомобілях.

Іноді могло приїхати кілька дівчат, щоби клієнт міг обрати ту, яка найбільше сподобається. За одну годину з дівчиною клієнт мав заплатити 500 гривень, із яких сотня потрапляла до кишені звідниці, стільки ж отримував водій.

Між усіма членами організованої злочинної групи були чітко розподілені обов’язки. Двоє працівників закладу мали знаходити клієнтів та повідомляти про них організаторці, яка у свою чергу мала двох водіїв із автомобілями для транспортування дівчат.

Таким чином п’ять осіб заробляли гроші за рахунок повій протягом трьох місяців, аж доки їхню діяльність не припинили правоохоронці.

«Одна з повій має дворічного сина, якого залишала у «господині», поки їздила на виклик. Інша обслуговувала клієнтів, будучи на дев’ятому місяці вагітності», – розповів начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Терещук.

За фактом звідництва слідчим управлінням УМВС України у Волинській області було розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 302 (Створення або утримання місць розпусти і звідництво, вчинені організованою групою) Кримінального кодексу України. Щодо повій було складено адміністративні протоколи.

Під час досудового провадження між підозрюваними і прокурором було укладено угоди про визнання винуватості, згідно з якими головна звідниця отримала рік позбавлення волі, працівники адміністрації відпочинкового закладу та один водій – по два роки обмеження волі з іспитовим терміном один рік, а п’ятий член угрупування – два роки умовного терміну покарання.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Колеги, у вас, певно, опечатка у заголовку - не подій, а повій?
Відповісти
"вагітних"???, ви нічого там не напутали ????
Відповісти
два раза текст перечитала, то хто там вагітний?) повія,сутенер чи водій?)))))
Відповісти
Best of the best of the best ))))))))))))))))))))))
Відповісти
Одна з повій має дворічного сина, якого залишала у «господині», поки їздила на виклик. Інша обслуговувала клієнтів, будучи на дев’ятому місяці вагітності», – розповів начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Терещук.
Відповісти
Даєш в студію назву закладу!!!!!
Відповісти
Опера мабуть))))))
Відповісти
ВолиньПост в усій красі - помилки в безглуздих заголовках)
Відповісти
Поміняли назву статті знову.... :)
Відповісти
а мені ось ця фраза сподобалась: Під час досудового провадження між підозрюваними і прокурором було укладено угоди про визнання винуватості.
повії з прокурорами угоди вже укладають...
Відповісти
Ооооо.....з новим заголовком набагато зрозуміліше) А ще згадався анекдот ,як кум ішов до вагітної куми і привязував до Х снікерса, бо ж до дитини перший раз в гості))))
Відповісти
Останні новини
У Луцьку повія на 9 місяці вагітності обслуговувала клієнтів
11 листопад, 2013, 15:13