Одразу 10 футболістів збірної України можуть не вийти на гру проти Франції

Одразу 10 футболістів збірної України можуть не вийти на гру проти Франції
У Федерацію футболу України прийшла відповідь на лист до Дисциплінарного комітету ФІФА щодо можливого скасування жовтих карток, отриманих на груповому етапі.

Про це повідомляє газета "КОМАНДА", пише Газета.ua.

Франція та Україна провели у своїх групах різну кількість матчів (вісім і 10 відповідно), і в такій ситуації підопічні Дідьє Дешама мають певну перевагу.

Але з ДК ФІФА прийшла негативна відповідь. Свою позицію чиновники мотивували тим, що перед фінальним турніром пройде ануляція жовтих карток для всіх його учасників, а проводити подібну процедуру в ході відбіркової кампанії двічі заборонено.

Таким чином Девічу, Селезньову, Коноплянці, Федецькому, Едмару, Ракицькому, Гусєву, Морозюку, Ротаню і Тимощуку треба бути гранично обережними у першому поєдинку, адже в разі отримання попередження вони автоматично пропустять матч-відповідь.

До слова, у французів ситуація дещо простіша - у них на "гірчичниках" висять Кліші, Дебюші, Кошельни, Евра і не викликаний на збір Гоналон.

Додамо, що трансляція матчів Україна - Франція 15 листопада (о 21:45) і Франція - Україна 19 листопада (о 22:00) відбудеться на телеканалі "Інтер".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Одразу 10 футболістів збірної України можуть не вийти на гру проти Франції
11 листопад, 2013, 15:54