Українська міліція думає, що знайшла ознаки неонацизму

На матчі чемпіонату України міліція знайшла ознаки неонацизму.

Як повідомляє офіційний сайт МВС України, на матчі 16-го туру чемпіонату України між донецьким «Металургом» і «Металістом» «на трибуні спортивної арени був зафіксований факт використання неонацистської символіки», - пише "Коментарі".

«На стадіоні «Металург» у Ленінському районі м. Донецька присутні 1,5 тисячі вболівальників. Підтримати свою команду з м. Харкова прибуло близько 140 гостей. Під час другого тайму один з фанатів демонстративно, для загального огляду, вивісив чорно-червоний прапор українських націоналістів, який у списку ФІФА відноситься до заборонених. Дії порушника були припинені стюардами спільно з співробітниками міліції», - йдеться в заяві.

За повідомленням сайту, на 34-річного харків´янина правоохоронцями було складено адміністративний протокол за ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство).

Цікаво, що представники міліції Донецька, як і прес-служба МВС, досі не знають декількох фактів: червоно-чорний прапор ОУН-УПА не є забороненим до використання як українським законодавством, так і ФІФА, і не має відношення до неонацизму.

Нагадаємо, що після того, як ФІФА за наводкою ФАРЕ прийняла рішення дискваліфікувати «Львів- Арену» за поведінку вболівальників на матчі Україна - Сан-Марино, а також наказала українцям провести поєдинок без глядачів, на стадіонах країни вболівальники провели акцію протесту, вивісивши десятки червоно-чорних прапорів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: футбол
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не були холуми в нацистів. Вони страшніші від нацистів...
Відповісти
То в нас ще є міліція,чи оранка влади.
Відповісти
Останні новини
Українська міліція думає, що знайшла ознаки неонацизму
11 листопад, 2013, 16:18