У Липинах перед сільрадою порізали дерева

У Липинах перед сільрадою порізали дерева
В селі Липини Луцького району сільський голова дав наказ вирубати перед сільською радою всі дерева у зв’язку з тим, що ніби, там збираються виростити ялинки.

Про це повідомляє ТРК «Аверс».

Проти вирізання повстали місцеві мешканці. Люди розповіли: прямісінько перед їхньою сільською радою невідомі зрубують дерева.

«Там такі берези були, що те гілля чуть до землі не доставало. Там мами з дітьми завжди сиділи, завжди випускний святкували, це дійсно була така прикраса, такий парк, такий куточок… І шоб за два дня все винищити, все зруйнувати, це вар’ятство», -повідомила місцева мешканка Оксана.

Люди неодноразово зверталися до сільського голови Богдана Гусака, щоб той вирубав справді аварійні дерева у їхньому населеному пункті. Проте їхні звернення він проігнорував. Як виявилось, зелені насадження перед сільською радою рубали місцеві комунальники. Робітники розповіли, що відповідне розпорядження отримали від самого сільського голови.

Кажуть, із документами все добре. Проте, показати дозволи не змогли, бо вони у сільського голови. Мовляв, дерева перевіряли відповідні інстанції і дали добро на вирубку. Дозволів не побачили на вирубку дерев і журналісти. У сільській раді розповіли, що документи у голови, а того немає на місці.

В управлінні екології запевняють, що в Липини виїжджали і дозвіл на вирубку дерев дали. Обстежували аварійні насадження представники сільської ради та державна екологічна інспекція.

Вирубувати збираються і дерева перед Липинською школою, мовляв, вони також аварійні. Люди переймаються, що площа перед сільською радою так і залишиться пусткою, а на місці колишніх зелених насаджень так нічого і не буде.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дерева
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому такий безграмотний автор статті-сільраду називає "Липиненською"??
Відповісти
не сільраду а школу
Відповісти
правильно буде Липинська?
Відповісти
Бо це Аверс...
Виправили на Липинську
Відповісти
А, що ви хочете ви дорогі мешканці Липин вибрали пана Богдана Гусака, а тепер хай він вам всі дерева повирізує.
Відповісти
дрова, в РестПарку, на мангали закінчилось...)))
Відповісти