Грицюк хоче президента Тимошенко і відставки Януковича

Грицюк хоче президента Тимошенко і відставки Януковича
У волинському осередку ВО «Батьківщина» Президенту Віктору Януковичу рекомендують подати у відставку й вірять, що Юлія Тимошенко колись керуватиме країною.

Про це під час прес-конференції 28 лютого говорив головний «тимошенківець» Волині Анатолій Грицюк.

Власне саму прес-конференцію Грицюк скликав для того, аби проаналізувати діяльність Президента.

Він розкритикував діяльність Януковича, усі його реформи, кадрову і соціальну політику, «безглузді дії» у міжнародних взаємовідносинах тощо.

«Президент обіцяв, що збільшиться зарплата у працівників соціальної сфери. Але цього не відбулося… Пенсії теж не підвищилися. Зарплати державних службовців мізерні. Сьогодні дохазяйнувалися до того, що немає коштів на соціальні програми. Зросли ціни. Люди бідніють», – наголошував він.

Згадав Грицюк про невдалі, на його думку, пенсійну, податкову та адміністративну реформи.

Також критикував Януковича за незграбну зовнішню політику. Мовляв через політичні переслідування своїх опонентів Янукович віддалив європейську спільноту від України. До всього, на думку Грицюка, гарант нічого не зробив задля покращення стосунків з росіянами, тому сьогодні між Україною і Росією ведеться «холодна війна».

«Відбувається міжнародна ізоляція Президента. З ним не хочуть спілкуватись і мати справи провідні політики США, Європи і навіть Росії», – вважає політик.

«Сьогодні знищена судова влада. Незахищена бідна людина не може бути впевненою у чесності суддів», – переконував він.

«Відбувається укріплення блоку силових міністрів своїми людьми, щоб забезпечити фальсифікацію виборів, застосувати адмінресурс», – висловився «тимошенківець».

Також Грицюк згадав і про ненависного йому міністра Дмитра Табачника. Біло-сердечний політик переконує: цей міністр займається «україножерством» за вказівкою Росії.

«Він по-хижацьки, з ненавистю ставиться до української мови», – обурювався Грицюк.

«Але прийде час, і усім цим злодіянням український народ дасть оцінку… Наша політична сила рекомендує Януковичу подати у відставку. Не мучитись самому і не мучити український народ… А Юлія Тимошенко ще стане президентом. Тоді буде краще», – заявив Грицюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мда... Голый популизм. Это стандартный вопль пескарей от политики: "Они уженакрали дайте же нам теперь! Нам прошлый раз мало было!"
Тьфу! Аж противно читать такое. Этим тимошам больше дел нет? Чем вообще этот Грицюк заниматься по службе государству обязан?
Відповісти