На Волині вирішили не карати мажора на BMW Х5, який стріляв у пішохода

На Волині вирішили не карати мажора на BMW Х5, який стріляв у пішохода
Апеляційний суд Волинської області вирішив не карати водія BMW-Х5, який спочатку стріляв у пішохода, а потім побив його.

Прокуратура Волинської області оскаржуватиме в касаційному порядку цю ухвалу, - пише Слово Волині з посиланням на прес-секретаря прокурора області Наталію Мурахевич.

Нагадаємо, що 11 березня 2012 року на автодорозі Камінь-Каширський – Ратне розлючений водій автомобіля БМВ-Х5 вистрілив, а потім побив пішохода, який начебто зачепив бокове дзеркало його машини.

Конфлікт виник через те, що водій іномарки зачепив пішохода. Чоловік відповів йому, вдаривши бокове дзеркало авто.

На що водій вийшов з BMW Х5 і чотири рази вистрілив у чоловіка із травматичного пістолета. Та мажорові здалося, що цього замало і він почав бити чоловіка руками та руків’ям пістолета.

Судмедексперт виявив у потерпілого забійно-рвану рану на голові, два синці на носі, а також гематому на зап’ясті лівої руки. За фактом події відкрили кримінальну справу, яку прокуратура передала до Камінь-Каширського районного суду. Там водієві інкримінували умисне легке тілесне ушкодження, що передбачає позбавлення волі на строк до двох років.

Проте районний прокурор подав апеляцію із вимогою визнати підприємця винним у хуліганстві та дати йому вдвічі більший термін.

Апеляцію так і не задовольнили. Більше того, бізнесменові все зійшло з рук, адже Камінь-Каширський районний суд закрив справу у передбаченому законом порядку, оскільки потерпілий, із невідомих причин, відмовився від обвинувачення.

Подейкують, що у суді він навіть попросив вибачення у свого кривдника та ще й заплатив йому 1000 гривень за розбите бокове дзеркало БМВ-Х5.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це просто смішно. Бідний селянин напевно злякався. Це якісь капець.,немає слів!
Відповісти
Бізнесмен - нормальний мужик. Особисто я б йому нічого не інкримінував і не робив. А ось людям, які закрили справу, які "Відмазали" його - 5 років позбавлення волі з конфіскацією, дітей - на заслання, без права отримати Вищу освіту, залишити клеймо на все життя.
Відповісти
Відкупилась сволоч
Відповісти
Шановні судді України, ІДІТЬ ВИ НА ікс ігрик Й !!!
Відповісти
потерпілий відмовився:-)... "беспредел"
скоріш за все погрожували, щоб забрав заяву.
Відповісти
Останні новини
На Волині вирішили не карати мажора на BMW Х5, який стріляв у пішохода
12 листопад, 2013, 15:36
У Кварцяного з'явився сайт
12 листопад, 2013, 15:24