Ціни на iPad 2 падають – на підході iPad 3

Ціни на iPad 2 падають – на підході iPad 3
Підтверджуючи чутки про близький реліз планшета Apple наступного покоління, деякі роздрібні американські рітейлери стали швидше звільняти склади від iPad 2.

Починаючи з цього тижня, велика роздрібна мережа Best Buy пропонує покупцям знижку в розмірі $ 50 на всі версії планшета.

Таким чином, базова модель iPad 2, оснащена тільки Wi-Fi, коштує $ 450, а найдорожчий варіант з 64 ГБ флеш-пам'яті і модулем 3G - $ 780.

Best Buy – не єдина компанія, яка запустила розпродаж планшетів Apple. На початку лютого американський роздрібний продавець Meijer також скинув роздрібні ціни на iPad другого покоління. Версія з 16 Гб пам'яті без підтримки 3G подешевшала на $ 70, і тепер коштує $ 429.

Досвідчені рітейлери розуміють, що якщо вони не запропонують знижки в розмірі $ 50-70 зараз, їм доведеться робити більші знижки на моделі попереднього покоління, коли на вітринах з'являться iPad 3.

Новий iPad буде на 70-80 доларів дорожчим

Також в інтернеті нещодавно з’явилася нова порівняльна таблиця цін на різні моделі наступного покоління планшетів Apple. Її опублікували на одному з аналогів Твіттера - сервісі мікроблогів Weibo

Згідно з цим документом, бюджетна версія iPad 3 з об'ємом пам'яті 16 гігабайт і модулем Wi-Fi буде коштувати 579 доларів (лінійка iPad 2 починалася з 499 доларів). Ціна 32-гігабайтної версії iPad 3 з Wi-Fi складе 679 доларів, а 64-гігабайтної - 779 доларів.

Вартість найдешевшої моделі 3G-сумісного третього планшета Apple з 16 гігабайтами вбудованої пам'яті складе 699 доларів, з 32 гігабайтами - 799 доларів, а з 64 гігабайтами - 899 доларів.

Таким чином, згідно з цим документом, iPad 3 буде на 70-80 доларів дорожче свого попередника.

Що нового?

Згідно з повідомленнями в пресі, iPad 3 матиме екран, який зможе відображати 2048 × 1536 пікселів - у чотири рази більше, ніж існуючі планшети Apple.

Крім цього, у пристрої має бути потужніша батарея, здатна зберегти час автономної роботи з більш якісним і вимогливим до електрики екраном на рівні iPad 2.

Також, за повідомленням інсайдерів, в iPad 3 буде поліпшена камера і підтримка мереж LTE.

Хоча зовнішній вигляд гаджета, за чутками, мало відрізняється від iPad 2.

Вважається, що зростання цін на новий iPad в порівнянні з попередньою версією може бути пов'язане якраз із високими виробничими витратами на новий дисплей з більшою роздільною здатністю, а також на більш швидкий процесор і модуль зв'язку LTE.

Передбачається, що Apple представить новий гаджет 7 березня.

У Луцьку продукцію компанії Apple можна придбати у магазині iButik за адресою пр. Волі, 42 (ТЦ «Гранд Волинь»)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Джерело: Macdigger
Теги: Apple, iButik
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
білий дорожчий ніж чорний?
Відповісти