Дитсадок в Луцьку, як прохідний двір. ФОТО

Дитсадок в Луцьку, як прохідний двір. ФОТО
На території одного з дитячих садочків Луцька, у занедбаних павільйонах та на іржавих гойдалках, полюбляє випивати молодь, а бабусі обривають калину на продаж.

Дошкільний навчальний заклад №21 «Мальвіна» знаходиться між вулицями Гречана та Гнідавська. Він, так би мовити, сполучає райони Гнідаву та ЛПЗ, – пишуть Волинські новини.

Щоб мешканцям прилеглих вулиць полегшити пересування цією територією, ворота ДНЗ ніколи не закривають, а для більшої зручності хтось навіть зробив дірку у паркані.

За таких умов дошкільний заклад перетворився на прохідний двір, а сама територія садочка стала для молоді місцем розпивання спиртних напоїв.

Дитсадок можна умовно поділити на дві частини – одна із красивими дитячими майданчиками, клумбами та більш-менш хорошим асфальтом; на іншій – декілька лавок, занедбані гойдалки для дітей та геть старий асфальт.

Якщо у першому випадку територія дитсадка придатна для прийому та виховання малечі, то інша – місце зустрічі молоді для куріння, розпивання спиртних напоїв, постійних криків, які заважають спати дітлахам. Після таких гулянь на майданчиках залишається безліч непотребу, – йдеться в публікації.

На території ДНЗ ростуть різноманітні дерева – груші, яблуні, калина, горіх. Але чомусь багато людей думає, що зелені насадження – це власність не, дитсадка, а їхня.

«На території садочка росте калина. Я не раз помічала, як до неї приходить жіночка і рве ще не зовсім спілі грона. Одного разу я не витримала і зробила жінці зауваження. Сказала, що скільки можна обривати те деревце. Вже й гілки добре поламала. А жінка, навіть мене не слухала, «гребла» калину в дві величезні торби. Коли закінчила роботу, і на дереві вже майже нічого не лишилося, сказала, що йде на базар продавати урожай», - розповіла сторож «Мальвіни».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пипець культура
Відповісти
Велика"ШАНА"завідуючій садочка,напевно в неі і дома такий порядок.
Відповісти
до чого тут завідувач,якщо молодь там постійно розпиває спиртні напої,кожного дня причому. крикі і нецензурна лексика там не припиняється. Прибиральниці приберуть на настопний день те саме буде!!!!
Відповісти
Гугл показує, що там знаходиться садочок №36 "Калинка"... Якщо у дитсадків міняли номери, то назви - навряд чи.
Відповісти
Там два садки, а прохідний двір якраз через садок "Калинка" , якщо я не помиляюсь.
Відповісти