Як виглядатиме новий iPhone: думка фахівців

Як виглядатиме новий iPhone: думка фахівців
Експерти пофантазували про те, яким буде наступний iPhone.

Ходять чутки про те, що купертінівці хочуть випустить смартфон з вигнутим екраном, - пише ТСН.

Так, днями авторитетне видання Bloomberg повідомило, що "яблучна" компанія працює одразу над двома пристроями з великими екранами.

Орієнтовний час випуску - вересень 2014 року. Одну з нових моделей iPhone забезпечать екраном 4,7 дюйма, іншу - 5,5.

Екрани нових телефонів, можливо, будуть трохи вигнуті, але не всередину, як у моделей, випущених нещодавно Samsung та LG, а назовні. Якщо дані Bloomberg вірні, то Apple вперше вийде в нову для себе нішу - фаблетів. А отже, головною аудиторією компанії залишаться покупці елітних смартфонів, пише Forbes.ua.

За чутками, наступний iPhone отримає більший екран і він буде вигнутим. Однак, що Apple робитиме зі смартфонами із діагоналлю 4 дюйми в наступному році, коли у неї з'являться фаблети, поки неясно. Швидше за все, хоча б одну з 4-дюймових моделей, імовірно 5С, компанія залишить у своєму асортименті, припускає відання.

Apple, за даними Bloomberg, також працює над вдосконаленими сенсорами, здатними по-різному реагувати на силу натиснення.

Передбачається, що до наступного року, купертінівці завершать роботу над ними, але перші фаблети, швидше за все, забезпечувати ними не будуть. Поки також невідомо, чи буде Apple застосовувати для захисту вигнутих екранів сапфірове скло. Таке, нагадаємо, компанія вже використовує в Touch ID та об'єктивах камер.

Втім, експерти вважають, що сапфіровий екран обійдеться занадто дорого і зробить смартфон значно важчим. Швидше за все, першим пристроєм з сапфіровим екраном стане смарт-годинник iWatch.

Експерти також зазначають, що якщо Apple дійсно готує до випуску смартфон з великим екраном, це стане хорошою новиною для інвесторів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: техніка, Apple
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановна редакція, скажіть хто у вас веде рубрику про техніку? Вибачте але маріали вже 1-2 річної давності і не цікаві, якщо хочете вести рубрику про техніку то краще звертайтесь до тих хто в цьому розбирається.

P.S. Якщо винине потреба я згоден допомогти)))))
Відповісти
Останні новини
Як виглядатиме новий iPhone: думка фахівців
13 листопад, 2013, 08:35