Ціна на новорічні квитки на поїзди зросла

Ціна на новорічні квитки на поїзди зросла
У період з 25 по 30 грудня вартість проїзду в українських потягах збільшиться на 15-40 гривень.
Сьогодні, 13 листопада, за 45 діб до новорічних свят, Укрзалізниця відкрила попередній продаж квитків на 27 грудня 2013 року, пише Ліга. Новости.

На цю дату пасажирам запропоновано понад 32000 місць в курортні центри України з усіх регіонів. У разі необхідності залізничники готові призначати додаткові рейси на дні масового виїзду, - повідомила прес-служба Укрзалізниці .
При цьому в період передноворічних свят у вартості квитків
буде діяти календарний коефіцієнт - 1,1 (з 25:12 по 30:12 ).

У зазначені дати вартість проїзду зросте на 15-40 грн. 31 грудня вступить в дію низький календарний коефіцієнт індексації вартості проїзду в пасажирських поїздах - 0,7. Таким чином буде зменшено вартість проїзду в пасажирських поїздах від 40 до 60 грн.

Завтра, 14 листопада, відкриють попередній продаж квитків на 28 грудня. Продаж квитків за 45 діб до відправлення поїзда починається, як у залізничних касах, так і в мережі інтернет о 8 годині ранку.

У даний момент до місць відпочинку в Західній Україні на передноворічну п'ятницю ( 27 грудня) пасажирам запропоновано понад 13 тисяч місць. З них залишається у вільному продажу близько 8,5 тисяч місць. У кримському напрямку на останню в цьому році п'ятницю з усіх куточків України Укрзалізниця запропонувала понад 9 тисяч місць, з них залишається у продажу понад 7,5 тисяч.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ціна на новорічні квитки на поїзди зросла
13 листопад, 2013, 12:05