Міліціонера звинуватили в спробі відкусити пальці та побитті жінки. ВІДЕО

Міліціонера звинуватили в спробі відкусити пальці та побитті жінки. ВІДЕО
Вручаючи клопотання слідчого, міліціонер відмовив лучанину у ознайомленні з текстом та побив його.

Натомість в міліції кажуть: все було навпаки, - йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Інцидент стався на днях у помешканні лучанина Олександра, якому правоохоронці принесли клопотання слідчого.

Мова йде про лучанина, який стверджував, що правоохоронці, перевдягнувшись у форму «Волиньгазу» провели обшук у квартирі. За словами лучанина тоді правоохоронці посвідчень не показали, натомість приснули в обличчя невідомою речовиною.

За версією міліції чоловік протягом тривалого часу без ліцензії продавав людям інтернет та кабельне телебачення, а контролюючі органи «відганяв» за допомогою знімальної групи.

Два дні Олександр пробув у слідчому ізоляторі. Нині він перебуває під домашнім арештом. Йому інкримінували непокору працівникам міліції. Справу у суді Олександр програв. Потому стражі правопорядку знову навідалися до Олександра.

За словами постраждалого виконуючий обов’язки начальника сектора боротьби з кіберзлочинністю Олександр Карпюк 8 листопада близько 21:00 прибув до помешкання Олександра. Крім арештанта у квартирі була його дружина та троє малолітніх дітей.

«Постукали у двері. Це був Карпюк Олександр. Він прийшов вручити якусь постанову. На, прочитай. Я потім вже побачив, що це за постанова. На моє прохання, що тут багато тексту, давайте адвокату зателефоную, на неодноразові прохання він мені відмовляв. Ніби треба вже, або зараз тобі ще одну непокору припишемо, понятих знайдемо, що ти відмовився. Але я не відмовився», - розповів Олександр.

Потому правоохоронець почав все знімати на камеру телефону, мовляв, аби це було доказом у суді щодо наступної справи про непокору. Дружина почала просити правоохоронців покинути квартиру, втім це викликало агресивну реакцію міліціонера.

«Він взяв Свєті, дружині, заїхав ракеткою, аж розлетілися частини. А мені, чим попало під руки, зарядив тренажером. Кілограми два він важить. Я лише встиг закритися. В процесі розсік лоба, руку вдарив. В процесі нашої шарпанини чуть не відкусив мені три пальці», - розповів Олександр.

Лікарі констатували у жінки тілесні ушкодження та струс мозку. Лікар швидкої допомоги Ірина Аникушина повідомила, що стан жінки середньої тяжкості, окрім цього він погіршився і дружину госпіталізували.

За повідомленням ТРК «Аверс» у міліції коментарів поки що не дають, посилаючись на те, що справу розглядає прокуратура.

Там у свою чергу повідомили, що Олександр відмовився ознайомлюватися з клопотанням слідчого, поводився неадекватно і навмисно наніс працівнику міліції тілесні ушкодження. Саме такі покази Карпюк давав по приїзду слідчо-оперативної групи.

«Казав, що ми його двоє били. Дружина тримала його, двохметрового дядька, а я його бив. Так він для протоколу сказав. Моя дружина ростом 1,6 метрів. А він до двох метр. Я весь в крові, а в нього синяк і я його побив», - додає Олександр.

Під час інциденту його 4-річна дитина була у кімнаті. Через побачене дівчинка забилася у куток і кричала так, що прибігли сусіди. Покази, зі слів Олександра у нього не брали, натомість – залякували.


«Пішла до сусіда жінка-дільнича брати пояснення, що він бачив, зайшовши у квартиру. Він каже: я зайшов і побачив сусіда, всього у крові, на міліції не було крові жодної. Сусід перечитує, аби підписати покази, а там написано: працівник міліції весь був у крові, а на сусіді крові не було. Два рази заставив її переписувати», - розповів Олександр.

Чоловік подав скаргу на дії працівників міліції у прокуратуру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
красава, давай, будеш ньюсмейкером Аверсу та інтернету
Відповісти
"Побиті" чи "Побитті" ????
Зроблю Прінт Скрін, назбираю пару Ваших помилок і виложу на Аверсі, чи десь на сайті. Щоб знали як з інших сміятися із смішних назв.
Відповісти
"побитті" - все правильно, читайте в контексті слово...Дмитрик-грамотій)))
Відповісти
Ви проти "сміття" чи проти "мусора"
Відповісти
Аверс і Олександр Владичак РУЛИТЬ!!!
Відповісти
А куди поділися ці жахливі сліди побоїв на другий день, коли шановний Олександр давав інтерв'ю журналістам Аверсу!
Може зажили як на собаці.
Відповісти
Як гарно говорить на камеру!!!
Найцікавіше на даному відео, поза кадром!!!

http://youtu.be/Tjz-kMVA5Yo

http://youtu.be/Tjz-kMVA5Yo

http://youtu.be/Tjz-kMVA5Yo
Відповісти
Тут все просто. Можна було припертися ввечері до людини, вивести її із себе, тоді включити на хвилину відеозйомку і таким спокійним і солодким голосочком знову просити підписати якусь бамажку.
Відповісти
Волинянин, навіщо вам нікнейм? Всі і так зразу зрозуміли хто ви... відео мало бути в всуді, а з`явилося в інтернеті ))
Брехня починається з малого ))
Відповісти
Карпюк Олександр, а чому своє питання Вам потрібно було вирішувати о 20:30? Це ж після робочого дня, люди готуються до сну. Ви ж знаєте, що там маленькі діти. Він під домашнім арештом, нікуди б не втік.

До того ж, а чого Ви прийшли одні? Чому погрожували, що "вліпите непокору"? Та й взагалі, для чого ховатися під ніком "Волинянин". Зареєструйтеся і сміливо пишіть, висловлюйте свої думки. Чи людей боїтеся? Ви ж міліціонер, слуга народу, тому вперед, сміливіше, виходьте із анонімних статусів до людей і будьте готові їх почути.
Відповісти
Це точно! Солово "даний" - типовий бур"ян міліціянтів!
Відповісти
Так тобі Карпюк і треба! Позоріще. Бидло воно і в міліції бидло.
Відповісти
Це той самий наглий "бізнесмен", який на телебаченню та інтернеті наживався, дурив людей.
Він своїх робочих нераз бив та напевно цього разу вирішив, як завжди вирішити все кулаками.
НЕВІРТЕ ЙОМУ ВІН ПІДЛИЙ І ДУЖЕ БРЕХЛИВИЙ!!!!!
Відповісти
Останні новини
Міліціонера звинуватили в спробі відкусити пальці та побитті жінки. ВІДЕО
13 листопад, 2013, 13:05