Якщо угода з ЄС зірветься, Європа має оголосити Януковича персоною нон-ґрата, - нардеп з Волині

Якщо угода з ЄС зірветься, Європа має оголосити Януковича персоною нон-ґрата, - нардеп з Волині
Європа повинна оголосити Віктора Януковича та депутатів з Партії регіонів персонами нон-ґрата, якщо ті своїми діями зірвуть підписання Угоди про асоціацію.

Про це заявив народний депутат від ВО «Свобода» Анатолій Вітів, коментуючи дії Януковича, спрямовані на провал підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Окрім цього на думку депутата представникам ЄС варто перевірити законність походження капіталів Президента України та нардепів від Партії регіонів у західних банках та на офшорних рахунках.

Нардеп зазначив, що у випадку остаточного зриву Угоди про асоціацію, Європі варто кардинально змінити своє ставлення до Януковича та Партії регіонів.

«Якщо Янукович та Партія регіонів таки наважаться на зірвання підписання Угоди про асоціацію, то для Європи настане час перестати гратися в переговори з наперсточниками з Партії регіонів на чолі з Януковичем. Очевидно, що будь-які перемовини для правлячого режиму є, швидше всього, ширмою, за якою приховується бажання обвести навколо пальця європейців і відмовитися від виконання конкретних зобов'язань», - зазначив нардеп.

«Бригада, яка узурпувала владу в Україні, просто не здатна на чесну гру. Якщо Янукович і Партія регіонів таки остаточно зірвуть Угоду про асоціацію, то Європа має застосувати єдині дієві та адекватні методи до цих професійних «регіональних» аферистів на чолі з Януковичем - зробити їх персонами нон-ґрата та перевірити законність походження їхніх капіталів у західних банках та на офшорних рахунках», - додав депутат.

Депутат запропонував «регіоналам», якщо угоду не підпишуть, їздити на відпочинок до Росії і там купувати дорогу нерухомість і навчати дітей.

«Переговори і домовленості з бандитами апріорі неможливі. Сьогодні вони підступно і підло вкотре «кинули» усіх українців, практично зірвавши підписання Угоди про асоціацію. А завтра Янукович і його Сім'я підуть на все, щоб утриматися при владі, шулерськими методами виграти президентські вибори у 2015 році і остаточно встановити диктатуру гопників, криміналу та олігархів», - додав депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ВО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ЕС тоже не собирался подписывать с нами ассоциацию! Ситуация по Тимошенко - это отмазка! Им Украина не нужна, а "срыв" подписания, это предлог, чтобы украинская оппозиция пытаться "поднять" людей на бунт! Им выгодно, чтобы Украина была не стабильной, так "влиять" удобнее! У них у самих проблем валом, а тут еще Украину "выручай", "отмазывай"... А с менталитетом наших людей и политиков мы им наф...г не нужны еще лет 100!!!
Відповісти
Європі якраз і потрібна україна як ринок збуту їх товарів. Так у нас товари подешевшають. Але закриються нерентабельні виробництва і відповідно зросте безробіття. Це спонукатиме до модернізації виробницт чи створення нових. У торгівельному союзі це саме лише з перевагами для росії і без модернізації. Асоціація також потрібна єс щоб зрозуміти та запровадити адекватні правила ведення торгівлі на підставі асоційовано впливу. Так спочатку буде дупа але кому потрібний ринок без купівельної спроможності. Тому почнуть налагоджувати (вихід з дупи)виробництво а це вже сворення робочих місць і зростання купівельної спроможності + дешеве виробництво. там де є європейські правила ведення торгівлі туди прийде і китай, корея, японія. Але це не відразу. У торгівельному союзі переваги для наших застрарілих виробництв, правда не довго. Для тих хто незнає росія професійно вираховує довгострокові перспективи. Якщо вам промивають мозок відновленням СРСР то це повна неправда. Росія пустить нас до себе на ринок і буде контролювати щоб ми отримували прибутки і були ситі. У той час з останніх звітів росії видно що вона постійно вкладає грандіозні ресурси у модернізації виробницт. З географічних причин російське виробництво не може задовольнити повністю весь споживчий ринок РФ тому наші товари дуже потрібні. Модернізація росії стосується у першу чергу експротно орієнтовних товарів. Наслідком нашої недалекоглядності буде забезпечення усього експорту ЄС Азії США російськими (дешевими та якісними товарами - бо покупець вміє рахувати гроші) а наше застаріле виробництво буде орієнтоване лише на внутрішній російський ринок. З часом і внутрішній ринок росії модернізують і нам запропонують модернізувати своє виробництво через вливання у російські компанії що вже на той час буде всеціло в україні.
Різниця у тому що з єс все відбудеться інтенсивніше а з росією аби за 10 - 15 років.
Відповісти
Багато "розумного" тексту, якого у різних "шоу" вистачає! А от що людям з того всього дупа буде - ніхто не думає! Так легко розмірковують різні "та ні хлопці": "Тому почнуть налагоджувати (вихід з дупи)виробництво а це вже сворення робочих місць і зростання купівельної спроможності..."
Так все легко і просто - настрочив і розумний! Ти хоча б уявляеш, чи маєш клепку як хоч би 10 робочих місць створити??? Ото з такими "прохвесорами-ляпотунами" і буде повна ДУПА!!!
Відповісти
з Волині нічого іншого ляпнути не зможе - інтелектуальне безсилля....
Відповісти
Провал саммита в Вильнюсе – это плевок в европейскую душу украинского народа. Это все равно, что вырвать у задроченного нарка шприц с последней дозой, купленной на деньги за магнитолу, вырванную из припаркованного на Дарнице «Бентли». Грязная игла уже готова медленно зайти в «шахту» на руке, как вдруг появляется мент и с размаху опускает дубинку на больную спину наркомана. Примерно такую же ломку ощутят все последователи оппозиции одновременно.

Однако на самом деле провал саммита наиболее выгоден Арсению Яценюку и Виталию Кличко. Они получают прекрасную возможность и дальше вешать лапшу на уши избирателей о «великой семье европейских народов» во время избирательной кампании 2015 года. Если бы договор об ассоциации был подписан, то примерно 99% избирательных обещаний оппозиции пошло бы в мусорную корзину. Опять же налицо суровый когнитивный диссонанс: как может хунта делать то, что положено делать исключительно силам добра в лице милых хомячков из «Батькивщины» и «УДАРа»?

Следующий приятный бонус: Юлия Григян-Капительман к обоюдному удовлетворению Кличко и Яценюка (как-то это по-европейски звучит) по объективным причинам не сможет обоим крупно нагадить во время президентских выборов. И это не может их не радовать. В настоящее время оба заняты тем, что придумывают фантастические варианты освобождения Юлии Владимировны в соответствии с административным правом республики Сомали. Точнее, придумывают специально обученные люди из окружения Арсения, поскольку Виталий не совсем понимает суть вопроса. Его можно понять, ведь Кличко живет по ющенковскому принципу «не словом, а делом». Зачем слова, если можно хорошо размяться в спортзале?
Двери ЕС навсегда закроются перед трудолюбивыми галичанами, которые являются единственной надеждой евростариков с болезнью Альцгеймера. Мы никогда, слышите, никогда не увидим, как солнце садится в Ла-Манш и как на центральной площади Брюсселя виртуозно играет на баяне старый щеневмерлык...
Відповісти
РЕСПЕКТ И УВАЖУХА!!!
Відповісти
Останні новини
Ващук залишили «почесною»
13 листопад, 2013, 14:03
Якщо угода з ЄС зірветься, Європа має оголосити Януковича персоною нон-ґрата, - нардеп з Волині
13 листопад, 2013, 13:43