Яким буде «ПортCity» в Луцьку

Яким буде «ПортCity» в Луцьку
Скоро в Луцьку відкриють перший торгівельно-розважальний центр «ПортCity», аналогів якому в місті не існує.

Про це йдеться в статті «ПортCity»: перший на Волині торгово-розважальний центр на ВолиньPost.

«ПортCity» міститиме універсальну зону розваг: багатофункціональну арену «Generator City», кінотеатр на 4 зали «Premier City», дитячий розважальний центр «Figli Migli», боулінг-клуб «Strike City», більярд, караоке, ресторани та кав'ярні на будь-який смак.

Для прикладу, арена «Generator City» - це одночасно і ролледром і каток, де працюватимуть професійні інструктори та здаватимуться в експлуатацію близько 600 пар роликів, це і сцена для проведення різноманітних фешн-показів, арт та фотовиставок, концертів, розважальних програм, конкурсів, змагань та турнірів.

Окрім того, в «ПортCity» розташують фуд-корт із закладами харчування на будь-який смак: піцерія «Scorini», кав'ярня «Coffe@Coffe», «Челентано», «ЯпонаХата», фаст-фуд «McFoxy», піцерія «NEW YORK Street Pizza», та багато інших смачних місць.

Також відомо, що список магазинів та послуг у «ПортCity» буде збільшуватися.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 55
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
круто, скоріше б вже!!!!!
Відповісти
Нащо ще один. "Ювант" і "Варшавський" недалеко. А зважаючи на доходи більшості наслення, то виникає питання, наскільки це виправдано.
Відповісти
Бо це і розважальний центр: кіно, боулінг, більярд тощо.
Відповісти
Іди і трудись, щоб інші заклади відвідати, а то окрім "шмоток" нічого не знаєте!:) Теж мені знайшли приклади "Ювант" і "Варшавський", де спекулянти сидять!:)
Відповісти
Я працюю і у мене нема часу на такі заклади.
Відповісти
зважаючи на те як наші люди люблять повийо..., то досить таки виправдано)
Відповісти
луцьким це ні до чого. а от полішуки...
Відповісти
Полішукам це замінить - театр, виставки, концерти, бібліотеку це для їх буде вершина цивілізації ще б їм у дворі могилки зробити. Дауни попси і кічу, вперед!!!!!!!
Відповісти
Все строять і строять, а місце для стоянки там буде?! Ато понастроюють тих торгових центрів (Ювант, Там-Там, Портсіті) і ще й базар рядом і всі приїжджають на машинах, а їх немає де ставити. Цікаво виходить?
Відповісти
Стоянка наземна і підземна 1000 парко місць.
Відповісти
Випей йаду! Зайди спочатку на сайт, поцікався, а потім пиши свої "опуси"! Для тебе місце для стоянки точно не буде! Бо перший на відкриття прибіжиш, а потім ср...и на сайтах будеш - флудило!:)
Відповісти
На скільки -це виправдано?
З економічної точки зору це ніяк не виправдано.
Вартість будівництва від 1000 долл. віртість річної оренди 100 долл.(навіть менше якщо рахувати коридори, зали ,допоміжні площі...)
От і рахуйте. А ще комунальні , персонал.
Але для Луцька це добре.
Хоча судячи з переліку орендарів буде той самий ЮВАНт тільки з плиткою, замість бруківки.
Серьйозні оператори не дуже рвуться в бідний Луцьк.
Відповісти
то виходить благодійники?подарована за безцінь земля при ющенках,аренда яка буде мінімум 30 бакс. для підприємців за квадрат(і вище) плюс різного роду плати за охорону і т.д. а скільки там на своє кінотеатрально-ресторанне самі собі нарахують то їхнє..а персонал (від 1200 грн.міс до 2.5) то рабскій труд(там-там).може ти за 5 там працюєш гестаповкою і заодно статт смалиш.а до собівартості будівництва в болгаріях житло біля моря з внутрішніми роботами і мінімальним набором меблів від 600 до 1200 евро квадрат.а ви склади щитаєте...серйозні оператори .дякуй дитино їм окремо що тебе десь з села по знайомствах хтось там впихнув..а за всіх не треба..
Відповісти
А це не ваше діло, чужі гроші рахувати? Ото жаба...:) Про економіку інвестор сам потурбується, без вашої допомоги!:) Ви свої "вкладення" ліпше рахуйте! З вашим "досвідом" ля-ля-тополя йдіть економіку держави піднімайте тролі нещасні!!!
Відповісти
коли буде обіцяний підземний перехід?? Івахів і Єремеєв, ви ж обіцяли. там і так дуже інтенсивний рух.
Відповісти
Підземний перехід після здачі другої черги будівництва правої частини ПОРТ СІТІ.
Відповісти
Нехай спочатку біля ЦУМу Палиця приклад покаже!:)
Відповісти
Ну да пані Бята кошти освоювати вміє!
А от з розумінням перспективи бізнесу все складніше.
Цього в Теско на касі не вчили.
Відповісти
Стоянка наземна і підземна 1000 парко місць.
Підземний перехід після здачі другої черги будівництва правої частини ПОРТ СІТІ. Потім третя черга з другої сторони ТамТаму.
Відповісти
Права сторона, -це стояти лицем чи тильною стороною?
Відповісти
Тобто перед початком виборів народних депутатів у Верховну раду. так що ще трішки почекаємо.
Відповісти
Лицем до ТАМ ТАМ тобто те, що добудовується.
Відповісти
1000 місць? Шо одну на ну ставити?
Відповісти
та то всі на вєлєках будуть приїзжати...
Відповісти
ТРЦ такого формату у місті ніхто не будує, їх треба будувати на окружних дорогах і виїздах з містах. Як архітектура дозволила (скільки взяла грошей?) за дозвіл побудувати таку гаргару за 5 хв. від центра міста - невідомо. Перелік магазинів і фаст-фудів відверто розчарував. Нормальні, відомі марки одягу з демократичними цінами не представлені (Zara, Marks & Spencer, Bershka, Topman, H&M і т.д. не представлені), не говорячи вже про люкс-сегмент (Ralph Lauren, Lacoste і т.д. ). Також шкода, що не буде McDonalds. Єдине, що радує - кінотеатр, боулінг і більярд, оскільки в Луцьку з кінотеатрами дуже туго. А взагалі-то даний ТРЦ буде завжди напівпустий, бо купівельна спроможність лучан на дуже низькому рівні, а ТРЦ і базарів вистачає.
Відповісти
Це найжвавiша точка перетину потокiв в мiстi.
Поряд автостанцiя - додатковi вiдвiдувачi.
Завокзальний мкр. це Луцьк-2 з найвищою концентрацiею населення.

Щодо розташування - саме мiсце для заповнення простору не обтяженого архiтектурними вишуканостями.

Чим бiльше торгових площ, тим нижче цiни.
Відповісти
а для того щоб були низбкі ціни оренда має бути не 100 дол.тоді будуть ціни низькі. а кількість торгових центрів на ціну не впливає.
Відповісти
Не ваше діло! Жаба душить!:) У спальному районі, де багато людей живе і молоді - саме те!!! А то тут багато "розумників-тролей-заказушників" зібралось, а самі перші в черзі на відкритті будуть!:)
Відповісти
У нас в місті все будують і будують. Оце раніше було зерносховища між вулицями Івана Франка і Яровиці. А вже його зносять і буде там житловий будинок. Там ще рядом було КХП-2 і теж його викупили і там скоріш за все буде житловий масив на його території. Оце ще є у нас в місті військове містечко в районі вулиць Львівська і Володимирська і там хочуть чи то студентське містечко чи то житловий масив. оце на вулиці Стрілецькій, де те ж були військові частини прикордонні і льотні - теж вже будують житловий масив. І ще мають в планах будувати житловий масив між вулицями Клима Савура і Карпенка-Карого (на території там де зараз склади якісь різні). тамк що у нас одна застройка житловими домами. І там де Андреналін Сіті теж раніше був завод. А тепер що там?
Відповісти
А де буде в Луцьку через 50 рокiв вулиця червоних лiхтарiв?
Відповісти
ІМХО сарказм не доречний.
Лучанин правильно мислить...будуть або одні розважальні центри або житлові будинки. Друге це добре, а от на рахунок першого - :-( Краще б заводи будували і налагоджували якесь виробництво, тоді люди мали б робочі місця та заробіток і відповідно моглиб відвідувати ті розважальні центри....а так народ бідніє, а розважальні центри "ростуть".
Відповісти
а шо в торговому центрі інопланетяни працюють? Таку гаргару обслуговувати треба купа народу, принаймні мені так здається
Відповісти
Ну-ну.....і зарплату їм будуть видавати абонементами на певні послуги болінгу, "сінема" чи ін (в еквіваленті).

П.С. Якщо в людей не буде достатньо коштів на речі першої необхідності (до чого поступово йде), то в ті "розважалки" мало хто буде ходити і їх послуги будуть не "востребовані"....відповідно тримати там "інопланетян" не буде необхідності...
Відповісти
будувати в Луцьку заводи не вигідно. Будуть великі складнощі з доставкою сировини. Не просто ж так все на сході.
Відповісти
полішук ти бачу.опитний.
Відповісти
то встань з дивану і будуй, судити і критикувати тут всі вміють
Відповісти
полішуче.нювасюки поряд .покращуй вже сійчас.
Відповісти
У нас все будуються жилі масиви і торгові центри. А де ж та промисловість, що такими силами будувалася за часів СССР. Люди де ж мають ті гроші заробляти, щоб купляти собі і квартири і в кіно ходити. Але ж де ті заробітки у нас взяти. Заводів тепер нових не будують. так що перспективи особливо і невидно.
Відповісти
PortHazaVarenykyNasharu LohTuta Yapona matЬHaza ТіпаПіцаHat дайош ,полішуки, кругі намативать і цінники розглядати!!!...
Відповісти
в адреналіні - народу не густо, і ще один заклад відкрили.
Відповісти
грошей?
Відповісти
Такого класу ТРЦ в Луцьку ще не було. Це перший. Він має бути на рівні з київськими.
Відповісти
Похоже на ФЕРМУ для "СТРИЖКИ ЛОХОВ"! Какая работа? Тут бы "отдохнуть" успеть.
Відповісти
А дійсно незадохіба для Луцька?
Відповісти
Не рухаіте мої тащі.
Відповісти
Караван іде собака гавкає
Відповісти
гавкає постійно.каравану нема.єгрупа лохотронщиків та та собака..
Відповісти
Директором тц буде певне Кварцяний, всі актуальні посади- його
Відповісти
Ехххх особисто мені трішки важко спостерігати за такими новимами ... КОЛИ НАРЕШТІ МИ ЗРОЗУМІЄМО ЩО ПОТРІБНО БУДУВАТИ ФАРБИКИ ТА ЗАВОДИ ЗАМІСТЬ ТОРГОВО-РОЗВАЖАЛЬНИХ КОМПЛЕКСІВ..,...... ((((( ЯКА ТУТ МОЖЕ БУТИ ЕКОНОМІКА((((
ПОЛЬЩА Й ТА ЗРОЗУМІЛА .......
Відповісти
для такого села як Луцьк то бомба
Відповісти
До чого тут Ювант і Варшавський.. це зовсім не той формат, Ювант може і взагалі закритись. Шкода що аквапарк не передбачений, бо цього на Волині ще немає.. Впевнений проект буде вдалим, 100 у.о. за м2 за рік, такого не буде, думаю 70-75% загальної площі буде здаватись в оренду, при площі приблизно 70000 м2 і вартості будівництва 70000000 у.о. якщо орендна плата 200 грн/м2 міс. виходить 15000000 у.о. в рік, якщо врахувати усі затрати, то за 6-7 років окупиться, враховуючи об"єми це досить непогано..
Відповісти
-"100 у.о. за м2 за рік"
Відповісти
Люди, не будьте такими злими!=) Для Вас же будують! І ніхто не буде нікого туди насильно тягнути! І грошей на будівництво у Вас ніхто непросив і не вимагав! Хтось щось робить для розвитку міста,а людям як завжди: дай на дивані посидіти, нічого не робити й інших критикувати!
Відповісти
Толку з цього Порт City все одно нічого купити. Завезуть як завжди речі з Хмельницького. Жодного нормального бренду немає. І знову щоб щось толкове купити з одягу прийдеться до Львова або в Київ їздити.
Відповісти
це тц шара треба назвати зайди подивись ще секонд хенду немае булоб круто
Відповісти