У Луцьку кличуть на «спекотне» святкування Дня студента

У Луцьку кличуть на «спекотне» святкування Дня студента
Вечірка до Дня студента відбудеться в пивному клубі «Оболонь».

Усіх охочим розважитися потрібно прийти в «Кораблик» 17 листопада.

Це - одне з найпотужніших свят в році для студентів.

«Класнюча вечірка, яку радимо відсвяткувати і нагудітись разом із своїми одногрупниками! Допомагатиме вам у цьому цього року наш регулярний ведучий М'ячик, який добре знається на розвагах і конкурсах аби вам було шо потім згадати :) А музон закидатиме до наших динаміків регулярно веселий і класнючий Річік :) Тому радимо із собою підручників не брати, зошитів теж, а от перезувне і рушнички не завадять - День Студента цього року обіцяє бути суперспекотним! 8))» - кажуть в «Оболоні».



А 15 листопада, в п'ятницю, відбудеться вечірка «Beer Mix». Дискотівка на будь-який смак!

«Чергова мішанка пива з музикою :) І де, як не в Кораблику її робити?! Абсолютно різнопланова музика - різних стилів та різних років, яку будемо адаптовувати під ваші смаки та вподобання безпосередньо у залі. Класичні обмеження - традиційний корабельний формат: ніякого техно, шансону та російськомовної попси :) Хороша нагода відірватись хорошою компанією в хорошому місці ;-)» - кажуть в закладі.


16 листопада в клубі виступатиме гурт «ТАРУТА» з Києва, який грає в стилі WorldMusic.

«Перший візит до Кораблика цього славнозвісного колективу! У своїй творчості «ТаРута» поєднує сучасну естрадну музику з українським автентичним фольклором, власноруч записаним і опрацьованим у етнографічних експедиціях. Наразі в репертуарі гурту, разом з класичними вже етно-роковими композиціями, можна почути й пісні у стилі ф'южн, диско і навіть тріп-хоп з елементами дабстепу. Експерименти з електронікою стали можливими завдяки DJ-ю та бітмейкеру Ігорю Льодіну. Але стрижень, навколо якого побудовано творчість «ТаРути», залишається незмінним – українська архаїка», - коментують приїзд гурту в клубі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку кличуть на «спекотне» святкування Дня студента
14 листопад, 2013, 13:19
Опозиція скликає Євромайдан
14 листопад, 2013, 13:10