Кварцяний став головою Федерації футболу Волині

Кварцяний став головою Федерації футболу Волині
Президента та головного тренера ФК «Волинь» Віталія Кварцяного обрано головою Федерації футболу Волині (ФФВ).

Таке рішення було прийнято на звітно-виборчій конференції Федерації, яке відбулося 14 листопада у Луцьку.

До початку конференції було подано чотири кандидатури на посаду голови: тодішній голова ФФВ Василь Столяр, генеральний директор ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Ігор Чорнуха, який до того ж є президентом однойменної футбольної команди, президент та головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний, народний депутат та віце-президент ФК «Волинь» Юрій Савчук.

Перед початком розгляду питання головуючий зачитав заяву Ігоря Чорнухи, який відкликав свою кандидатуру. Для більшості у залі це стало несподіванкою, адже багато хто з делегатів конференції мав намір підтримати генерального директора «Луцьксантехмонтажу».

Далі свою кандидатуру зняв Василь Столяр.

За ним виступив ще один претендент Юрій Савчук, який закликав підтримати Віталія Кварцяного і також зняв свою кандидатуру.

В результаті кандидатом на посаду голови Федерації футболу Волині залишився лише головний тренер «Волині» Кварцяний, за якого присутні проголосували майже одноголосно. Утримилося лише три делегати. Серед них – вже колишній голова ФФВ Василь Столяр.

Що ж до Ігоря Чорнухи, то його одноголосно було обрано заступником голови волинської федерації.

Також делегати обрали новий склад виконавчого комітету федерації.

Прикметним є й той факт, що в інші виборні органи Федерації футболу Волині потрапило багато людей, підконтрольних нардепу Юрію Савчуку, зокрема працівників ФК «Волинь».

До прикладу, контрольно-ревізійну комісіюї (складається з трьох осіб) очолила генеральний директор ФК «Волинь» Євгенія Жуховицька. До складу комісії також увішли начальник відділу безпеки ФК «Волинь» Микола Ворошило та працівник «Волині» по роботі з вболівальниками Юрій Ковальчук.

Контрольно-дисциплінарний комітет (п’ятеро осіб) очолив секретар-референт генерального директора ФК «Волинь» та голова Луцької міської організації УДАРу Андрій Розтока. До його складу також увійшов Роман Байрак – начальник охорони ФК.

Апеляційний комітет Федерації (троє осіб) очолив юрист ФК «Волинь» Євген Лущакевич. До складу також увішли колишній футболіст Олег Федюков та хокеїст ХК «Луцьк» Андрій Вершецький, який, до слова, балотувався до Верховної Ради за списками УДАРу під номером 75.

Федерація футболу Волині також змінила і свою юридичну адресу. Тепер вона розміщуватиметься на стадіоні «Авангард: Луцьк, пр. Перемоги, 7а.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Писець сиМбірський волинському футболу!
Відповісти
УРА!! Кварц - голова федерації!!!!
Відповісти
Чого радуєшся, як на мене то "От" правий...
Відповісти
Аргументи?
Відповісти
Осередок "Удару", а не федерація! Тьфу!!!:(
Відповісти
Навіщо Чорнуха поліз у зей гадюшник?І навіщо зняв свою кандидатуру?З Кварцем він точно не спрацюється.Тепер вся федерація в руках Палиці.
Відповісти
http://www.volynpost.com/articles/307-dlia-chogo-palyci-federaciia-futbolu-volyni
Відповісти
Знов ти зі своєю х..ньою лізеш
Відповісти
Кварц вивчі Українську мову.чабана,фашиста і гузя на кол.
Відповісти
Сам ВИВЧИ.І грамотно пиши.
Відповісти
Вітаю переможців!))
Відповісти
Сам ВИВЧИ.І грамотно пиши. НУ ти і лашара захисник кварца
Відповісти
Слово "вивчі" пишеться правильно "вивчи".
Головне не мова якою розмовляє людина ,а її справи.
Відповісти
Лашара пишеться правильно Лошара :)
Відповісти


«Виборний» – що визначається чи обирається голосуванням на якусь посаду або для виконання певних обов’язків; якого заміщують шляхом виборів, а не призначення. Виборна особа, виборна посада, виборне начало, виборна служба, виборні представники.
«Виборчий» – пов’язаний з виборами, з місцем, де вони відбуваються, з правовими нормами, які встановлюють порядок їх проведення, з різними заходами, пов’язаними з ними. Вживається зі словами: бюлетень, голос, закон, округ, агітація, блок, дільниця, кампанія, комісія, платформа, система, справа, урна, право, збори тощо.
Відповісти
Вибрали з поганого найгірше. Рудимент спорту: матюки, істерика, хамство. Таке враження, ніби на лаві запасних нікого не залишилось. Зі спортом ми, справді, ще в радянському союзі. А Кварцяний навіть не робив спроб виїхати з нього.
Відповісти
кварц-всемогущий
Відповісти
І тренер, і депутат, і голова федерації. З його то серцем. Не бережешь ты себя, Юрий Венедиктович!
Відповісти
Кварцяний позорить Луцьк і Волинську область. Невихований поліщук, якому місце в Любешівському районі у гноївці...
Відповісти
Останні новини
Кварцяний став головою Федерації футболу Волині
14 листопад, 2013, 14:50