Збірна Франції прилетіла в Україну. ФОТО

Збірна Франції прилетіла в Україну. ФОТО
Футболісти Франції прилетіли до Києва, щоб завтра, 15 листопада, зіграти зі збірною України.

Команди зіграють завтра о 21:45 на "Олімпійському", - пише Gazeta.ua.

Французи прилетіли у столичний аеропорт "Жуляни" о 14:20 чартерним рейсом. Зустрічати зіркових гостей до терміну А прийшли близько 30 любителів футболу, з десяток фотографів та кілька телеканалів.

"Я прийшла з друзями, - розповідає вболівальниця Марина. - Вони хотіли взяти автографи у футболістів, але нам сказали, що команда відразу з літака пересяде в автобус. Футболісти не будуть проходити через термінал. Ми цим дуже розчаровані.

Так як я вболіваю за "Баварію", то виділю у складі французів Франка Рібері. Думаю, завтра зіграємо унічию. Нашим буде важко, збірна Франції зараз сильніша."

Людмила Павлівна прийшла до французів у шарфику збірної України.

"Вже годину тут чекаю, - розповідає жінка. - Я живу поряд з аеропортом, то вирішила подивитися на футболістів. У Франції багато зірок — Рібері, Бензема. Думаю, вдома зіграємо внічию — 0:0. Так як з англійцями.

Донька купила квитки на матч через інтернет. Вчора якраз їх забрала. Черг вже не було. Це в перший день був великий ажіотаж. На стадіон піду з подругами. У Києві я живу вже довгий час, але родом з Донецька. Вболіваю за "Шахтар". Їжджу на матчі команди у Лізі чемпіонів. На руці навіть мають татуювання — емблема "гірників" з кротиком і сердечком."

Збірна Франції прилетіла на чорно-білому літаку із зірками та планетою на хвостовій частині. Білий автобус під'їхав майже впритул до повітряного судна. Одним із перших з літака вийшов президент Федерації футболу Франції Ноель Ле Грае. На функціонера чекав чорний "Мерседес".

Футболістам вистачило 10 хвилин, щоб зійти з трапа літака і пересісти в автобус. Гравці були одягнені у спортивні костюми. Одним із останніх в автобус зайшов футболіст туринського "Ювентуса" Поль Погба. Його виділяв ірокез на голові.

Перед вильотом в Україну французькі футболісти поспілкувалися з журналістами. Гравці вкотре висловили впевненість у тому, що пройдуть Україну. Навіть прохолодна погода (+5 С) і дрібний дощ, якими їх зустрів Київ, не зіпсували гостям настрою. У Саміра Насрі посмішка взагалі не сходила з обличчя.

З аеропорту команда відправилася у готель "Radisson Blu Hotel" на Подолі. Сьогодні о 20:00 Франція проведе тренування на полі "Олімпійського".

Додамо, що пряма телетрансляція матчу Україна — Франція пройде на "Інтері". Онлайн читайте на нашому сайті.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І що це за ляп ???? Не новини а шо нібудь
Відповісти
Останні новини
Збірна Франції прилетіла в Україну. ФОТО
14 листопад, 2013, 16:51