«Волинянку» перетворили на «Мерседес». ФОТО. ВІДЕО

«Волинянку» перетворили на «Мерседес». ФОТО. ВІДЕО
Житель міста Канів Черкаської області експериментує з автомобілями, перетворюючи їх у чудернацький і незвичний транспорт: серед його «піддслідних» є й автомобіль ЛуАЗ виробництва Луцького автозаводу.

«Волинянку» інженер і підприємець Ігор Сухобрус перетворив на аналог знаменитого Гелендвагена: повнопривідного позашляховика Mercedes-Benz G-класу, пише Автоцентр.

В якості «донорів» Сухобрус використовує існуючу техніку: ВАЗи, ГАЗи, УАЗи всіх мастей, японські, рідше німецькі позашляховики.

В Каневі – справжнє сховище експериментальних автомобілів. Вони – результатів втілення цікавих, часом несподіваних ідей їх власника. Тільки на одному майданчику журналіст пише нарахував понад 40 нестандартних машин.

Тут можна знайти легкі плаваючі всюдиходи , будинок на колесах для позашляхових подорожей, пікапи, лімузини і кабріолети на базі вітчизняних машин.

Деякі конструкції покликані до життя нагальною необхідністю – як наприклад, пересувний банкетний зал на базі двох кузовів ВАЗ- 2121 Нива або відвальний бульдозер на базі пікапа Волга 4х4 - його спроектували і виготовили буквально за два дні, в період катастрофічних березневих снігопадів минулого року.

Вже легендарною стала баня на колесах: повноцінна, з передбанником, душовою і парилкою.

За освітою Ігор Сухобрус – військовий інженер-автомобіліст, так що всі його розробки - не муляж, вони випробувані і обкатані.

На краю території канівського АТП, де творить і працює Ігор Сухобрус – невеликий склад старих машин: зношених, часом битих, місцями іржавих. «На перший погляд - шрот, автозвалище. Але насправді це – як глина для скульптора, матеріал, з якого я буду ліпити щось нове», – каже Ігор Сухобрус.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: авто, цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Круто:)
Відповісти
Це один з прикладів, як можна зробити з коробки сучасне авто. Робив би ЛУАз такі авто і мав би ринок збуту.
Відповісти
експерементатору з міста канева потрібно спочатку віддати шану, як не як автомобілі полюбляє і розуміє їх механічний стан. За те, що він, тепер вже, зробив з ретро-авто - "Волинь" - "забити" мало. ЦЕ Ж РЕТРО !!!!! Е-ГЕ-ГЕ-Й, ти себе любиш більше чим те авто ?
Відповісти
а толку з брухту яким воно було до реынкарнації? отримуєш насолоду від споглядання "Волинянок" - пройдись дворами Луцька, полюбуйся тою ржавою "естетикою", яка ледь тримається коліс
Відповісти
В цієї машини якісь проблеми
http://www.volynpost.com/img/modules/news/3/d3/82604210a4e90a56b9f9e8effa654d33/cb-little_428522.jpg
Відповісти
Круууутто
Відповісти
Останні новини
«Волинянку» перетворили на «Мерседес». ФОТО. ВІДЕО
14 листопад, 2013, 17:48