У Володимирі-Волинському впіймали п'яного маршрутника

У Володимирі-Волинському впіймали п'яного маршрутника
На Волині міліціонери затримали водія маршрутки, який хотів керувати транспортом, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння.

Такий випадок зафіксували у Володимирі-Волинському в рамках проведення профілактичних заходів «Перевізник 2013», - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Під час перевірки документів в одного із водіїв, який уже пройшов передрейсовий медичний огляд, держінспектори запідозрили у нього ознаки алкогольного сп'яніння, бо чоловік нервував та постійно палив.

Тому правоохоронці відсторонили чоловіка від керування автотранспортом, склали адміністративний протокол за порушення Правил дорожнього руху, згідно зі ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення та вилучили посвідчення водія до рішення суду.

Окрім того, лікаря, котрий проводив медичний огляд, притягнуть до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 129 (Допуск до керування транспортними засобами або суднами водіїв чи судноводіїв, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції, або осіб, які не мають права керування транспортним засобом) Кодекс України про адміністративні правопорушення.

"Пасажироперевізники повинні пам’ятати про дотримання норм чинного законодавства щодо надання безпечних послуг, адже від їх сумлінності залежить безпека людей", - кажуть правоохоронці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Володимирі-Волинському впіймали п'яного маршрутника
15 листопад, 2013, 10:49