Інтернет знущається з «комуністки» Фаріон. ФОТО

Інтернет знущається з «комуністки» Фаріон. ФОТО
Після того, як оприлюднили документи про те, що «свободівка» Ірина Фаріон у 1988-ому році вступила до КПРС, в Інтернеті почали з'явилися демотиватори на цю тему.

Документи, які підтверджують, що народний депутат від «Свободи» Ірина Фаріон була членом Комуністичної партії Радянського Союзу, знаходяться в державному архіві Львівської області, - повідомляє ТВі із посиланням на Варіанти.

Лаборант кафедри загального мовлення Львівського державного університету імені Івана Франка Ірина Фаріон була рекомендована в кандидати в члени КПРС тодішнім деканом філологічного факультету Львівського державного університету Михайлом Г., доцентом кафедри загального мовознавства філологічного факультету Теодосієм В., а також комсомольською організацією факультету (протокол від 10.03.1987 р.).

Про це сказано в протоколі засідання парткомітету ЛДУ ім. Івана Франка від 3 квітня 1987 року.

Ірина Фаріон тоді ж отримала картку кандидата в члени КПРС за номером 08932425.

15 квітня 1988 року парткомітет ЛДУ ім. Івана Франка на своєму засіданні, заслухавши заяву Фаріон про прийом у члени КПРС, одноголосно постановив «Прийняти Фаріон І.Д. в члени КПРС».

Найбільше мемів про Ірину Фаріон - у соцмережах, зокрема в групі «ПолітФантазії».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікава інформація. Напевне всі лідери Свободи такі. Піднімайте документи панове!
Відповісти
вигляни з червоного сортиру в вікно..
Відповісти
Фаріон вступила в КПРС і Радянського Союзу через 3 роки не стало. Все правильно вона зробила!
Відповісти
ви що тут таке пишите, у нас свободівці "недоторкані" і не можна писати щось погане про них або їхнє минуле, вони всі чисті, прозорі, мов янголи... ну була вона в компартії і що? хто не помилявся, але навіщо все так заперечувати, була молода, не розібралася, тепер порозумнішала, змінила погляди, нічого страшного не бачу, але ж пані Ірина відразу кидається, як вовк і всіх обзиває, непорядно якось(((
Відповісти
проблема не в членстве, а в хронической брехне. тЮльку переплюнула дурепа.
Відповісти
Доречі, в мережі є фото комсомольського квитка Тягнибока. Так що, політиком треба народитись, а не стати. Бо головне вміння політика - пристосовуватись під реалії сучасності. Як в тому фільмі:"Опять власть меняется..."=))
Відповісти
Кацапська собака гавкає. а наш караван іде.
Відповісти
Однго не розумію, якби щось подібне нарили б зараз на Олійника чи Палицю, то вас не можна було б заспокоїти. А коли на "ваших" вам же очі відкривають, то вони для вас завжди залишаються свуятими і непомильними. Якось сліпо і наївно...
Відповісти
І як завжди ваш караван іде в примарний міраж... Начолі з амбітними вождикамии, високопарними гаслами і нульовими досягненнями...
Відповісти
I куди ваш караван Iде
Відповісти
крепким гаспадарникам звернути увагу не на бабло а декомунізацію яку пройшли всі пострадянські країни та республіки.пострадянські.люстрація в ..(підставляєте дальше любу з тих країн)..але нах..воно вам в вас свій шлях розвитку -в коровнику про лексус мріяти.чи не так,Олена?
Відповісти
комуняку на гылляку
Відповісти
Ви ж подивіться на фотографії та вивчіть історію!!! Л.І.Брежнєв та І.Фаріон -1988рік? Це цинізм та комедія! Кому це вигідно.Думайте, перш ніж робити висновки.Добре,що тепер є чудові компютерні програми,за допомогою яких можна все змонтувати.
Відповісти
Шо, то є правда монтаж?!
Відповісти
А ви ще не знаєте,що улюблені пісні nazi woman Iren "Крейсер Аврора" та "Малая земля".
Відповісти
Можна подумати одна Фаріон була в комуністах. Перш ніж ха-хати, треба з’ясувати причини вступу. Важливо, яка людина тепер. А що тоді? багато хто був комуністом, але залишився патріотом.
Відповісти
У своїй лекції про Бандеру кілька років назад Фаріон хвалила бандерівців, які не боялися вбивати українців хрунів, які йшли в ковгоспи чи служили комуністам і стаавали комуністами. А себе саму вона таким хрунем запроданцем вважає?
Відповісти
Еще и страшная, как смерть, и не обязательно нужно было в кпсс вступать. В конце 80 годов уже не щемили за беспартийность, так что сознательной коммунисткой была...
Відповісти
Брехлива сатана!
Відповісти
Останні новини
Інтернет знущається з «комуністки» Фаріон. ФОТО
15 листопад, 2013, 12:39