Звільнення Тимошенко може бути соромом для України, – міжнародні експерти

Звільнення Тимошенко може бути соромом для України, – міжнародні експерти
Звільнення Тимошенко може бути соромом для України, особливо на тлі свідчень про її причетність до міжнародних схем відмивання грошей.

Про це вчора під час прес-конференції заявив президент ОСО, міжнародної неурядової організації із боротьби з організованою злочинністю зі штаб-квартирою у Женеві (Organized Crime Observatory) Ніколас Гіаннакопулос (Nicolas Giannakopoulos), пише Укрінформ.

Повідомлення про це містяться на офіційному сайті організації та на сайті видання PRNewswire.

«Україна має відчувати сором, якщо вона звільнить Тимошенко, оскільки демократії не мають піддаватися тиску стосовно злочинів. Свідчення із Сполучених Штатів вказують на чіткий зв'язок з Павлом Лазаренком і з відмиванням грошей, (які були взяті) з кишень українців. Злочин є злочином, і він не має залишатися без покарання», - заявив він.

Прес-конференція, під час якої прозвучала заява, була присвячена попередній доповіді ОСО щодо України, яка, за даними прес-релізу, була представлена у вівторок в ООН і містила висновки міжнародних експертів щодо оцінки зусиль Української держави у боротьбі зі злочинністю і корупцією.

Цей документ був оприлюднений напередодні важливого європейського саміту у Вільнюсі наприкінці цього місяця, «на якому може бути підписана угода, що надасть колишній радянській республіці асоційований статус у ЄС», зазначається в повідомленні на сайті організації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Тимошенко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на заголовку статті нема зірочки.?
Відповісти
Незвільнення Тимошенко - сором для України! Якраз перед Вільнюським самітом мусуються всі бредні про "кримінал" Тимошенко. Тупіригони.
Відповісти
Цією заявою Ніколас Гіаннакопус і спалився. На мою думку насправді він Ніколай Гіанокопов агент партій регіонів. Такі заяви, це просто абсурд, це явна провокація. весь світ знає Юлія Тимошенко політичний в'язень. Бог йому суддя.
Відповісти
Так не хочеться ригоналам в ЄС, що придумують причину. Нам повинно бути стидно за президента - рецидивіста, за блискавичне збагачення синочка та всієї "сімї"
Відповісти
ця заява - суцільна нісенітниця, яка не варта уваги... весь світ заявив про вибіркове правосуддя в Україні, ми і самі це бачимо, то до чого ці пусті заяви...
Відповісти
А більш переконливих фактів цей експерт не придумав? Складається таке враження, що чим ближче до підписання Угоди про Асоціацію - тим більше буде з"являтись нових Ніколасів Гіаннакопусів з абсурдними доводами. Увесь світ чекає звільнення для Ю. Тимошенко, а тут раптом такі новини... Сміх та й годі.
Відповісти
Скоро на прилавках буде картопля, закуплена в гАндурасі, яку ніби-то везли через 10 країн навколо України!
Але це ж нормально! Всі повинні знати, що є така Україна! От і з Європою співпраця! Це "мудрєйшая" економічна політика!
Відповісти
Невже може бути більший сором для України, як Президент-шапкократ, відкриття справи проти адвоката Ю.Тимошенко С.Власенка за надуманими фактами побутового злочину, суд над лідером опозиці, вибірковим правосуддям, жалюгідний рівень життя простого народу і велике збагачення членів "сім"ї" Президента т.д.-оце й є сором за наших керівників і президента країни.
Відповісти
Найшли якусь шістку,який за гроші партії регіонів поливає багном Ю.В.Тимошенко.Ніколи Європа не просила за злочинців,а просить за політика ,жінку яку посадили безпідставно.
Відповісти
Воістину справедливі слова:"Хто платить той і замовляє музику",а регіонали ще й не таку несенітницю
можуть купити."Бабла",вкраденого у бідного народу,у них не міряно.
Відповісти
Від якого часу соромом стало визнання своєї помилки? Думаю що Європа знову пересвідчилась і оцінює нашого гаранта за приказкою; ,,Скільки дурня не навчай, а він все-рівно усе знає''. Як видно, технологи від ПР при потребі і в іконі та Біблії знайдуть недоліки та подадуть в суд (напевно в печерський) на Творця, якщо його заповіді не сподобаються през....у.
Відповісти
Смердючі, брехливі вожді партії "Батьківщина", які тихо крадуть:
http://www.volynpost.com/walls/2192-doch-tymoshenko-vladeet-lyuksapartamentamy-v-majamy

На Волині це КИРИЛЬЧУКИ, ГРИЦЮКИ, ПУСТОЦВІТИ.
Відповісти
Так смішно ,коли говорять чи пишуть про боротьбу з корупцією в Україні.Цей Миколай наївся блекоти і отримав трохи копюр від ПР.. унів ,щоб таке писати.
Відповісти
А може вже всі можливі та неможливі злочини давайте повісимо на Юлю? Вона ж все рівно сидить то нехай у нас буде повна розкриваємість злочинів в Україні.І "ментам" добре-плюсик собі поставлять, і Юлі додадуть терміну відсидки. Народ, ніхто не чув можливо Юля і тайний координатор алькаїди?!
До якого бреду доходять регіонами у своїй ненависті і боязні перед Жінкою.
Відповісти
Ця фірма знаходиться на утриманні ПР.
Відповісти
Останні новини
Звільнення Тимошенко може бути соромом для України, – міжнародні експерти
15 листопад, 2013, 12:48