Нардеп Вітів: «фсбешники» Путіна хитріші за шулерів з Партії регіонів

Нардеп Вітів: «фсбешники» Путіна хитріші за шулерів з Партії регіонів
Останні спроби Януковича вести чергові закулісні торги з Росією напередодні Вільнюського саміту є марними, оскільки «фсбешники» Путіна легко обведуть навколо пальця шулерів-нуворишів з Партії регіонів, - вважає народний депутат України від ВО «Свобода» Анатолій Вітів.

Про це він заявив 15 листопада під час круглого столу «Ризики непідписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС: наслідки для держави та суспільства», що відбувся у Луцьку.

«Останні події в Україні та заяви окремих «регіоналів» свідчать, що Янукович дав задню в питанні підписання асоціації з ЄС. Він знову вирішив поторгуватися з Путіним та пограти в рулетку. Але ці політичні ігри погано завершаться як для Януковича, так і для всієї України. «Фсбешники» Путіна без особливих проблем обведуть навколо пальця і «кинуть» шулерів-нуворишів з Партії регіонів, як це вже робили раніше з Харківськими угодами 2010 року. Якби Янукович частіше відкривав книги, то він би дізнався відому фразу Бісмарка про справжню вартість договорів з Росією. І така політична короткозорість може дуже дорого коштувати», - зазначив Анатолій Вітів.

Також свободівець прокоментував позицію народних депутатів-висуванців, четверо з яких представляє Волинську область.

«Насправді ніяких «незалежних» депутатів у Верховній Раді не існує в природі. Це міф, навіяний Партією регіонів. Є депутати опозиційні і є депутати, залежні від влади. Такі реалії нинішнього парламенту. Можна у блогах багато розповідати про свою окрему думку. Але коли справа доходить до реальної критики позиції Партії регіонів та ініціатив Януковича і Азарова, всі «незалежники» чомусь мовчать. А в ключових голосуваннях завжди підтримують закони влади», - наголосив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якби Україна була дійсно незалежною і економічно розвиненою державою, з якою рахуються у світі, Росія не змогла би диктувати свої умови. А так, Росія покрутила носом,- в Україні економіка втратила ринки збуту. Ото мусить Янукович іти і домовлятися з Путіним.
Відповісти
оо, в фотографія зроблена в Колках, на фоні пам'ятника Колківській республіці)
Відповісти
Останні новини
Нардеп Вітів: «фсбешники» Путіна хитріші за шулерів з Партії регіонів
15 листопад, 2013, 17:55