Секс-символ Росії зізналася, що має волинське коріння

Секс-символ Росії зізналася, що має волинське коріння
Відома російська співачка, акторка, телеведуча та екс-учасниця гурту "Блестящие" Анна Семенович, яка вже давно є секс-символом російського шоу-бізнесу зізналася, що її рідня пов'язана з містом Рівне.

Журнал "Теле7" опублікував інтерв’ю з Андрієм Кузьменком (Кузьма "Скрябін") та Анною Семенович, пише рівненське видання "Все".

Кузьма і Семенович наразі разом ведуть телепередачу "Машина часу".

В цьому інтерв’ю російська зірка зізналася, що її тато Григорій Тимофійович - родом з Рівного.

Ось відрізок опублікованого інтерв’ю:

"Анна, вивчили українську мову? Яку українську фразу використовуєте найчастіше? Як влаштувалися в Україні на час зйомок?

АННА: На зйомках "Машини часу" мені дійсно доводилося говорити кілька фраз українською мовою. Так що привітатися українською я точно можу.

А взагалі у мене українське коріння, мій тато з Рівного. Я виросла в Москві але дуже люблю Україну, завжди із задоволенням сюди приїзджаю.

Звичайно ж, я люблю укранську кухню. І якби мене запитали, в якому місті, крім Москви я хочу жити, я б, не замислюючись, відповіла - в Києві".

Довідка

Територія Рівненської області належить до так званої Великої Волині - давньоруської історичної області, що в різні часи мала різний адміністративний устрій, проте незмінно носила "волинську" назву: Волинське князівство, Волинська земля, Волинське воєводство тощо. Окрім Волинської та Рівненської областей Велика Волинь охоплює західну частину Житомирської та північну частину Тернопільської та Хмельницької областей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так, до 1939 року Рівненщина була частиною Волині. Крім перечислених в новині областей до Волині входили ще частина земель півдня Білорусі, Польщі (Холмщина і Підляшшя).
Відповісти
підтримую)
просто заманливий заголовок
Відповісти
???? "...Кузьма і Семенович наразі разом телепередачу "Машина часу"... "
Відповісти