Вздовж проспекту Волі у Луцьку покладуть бруківку

Вздовж проспекту Волі у Луцьку покладуть бруківку
На тротуарі проспекту Волі мерія обіцяє викласти бруківку – від повороту на вулицю Шопена до Київського майдану, але тільки на правому боці проспекту.

Про це 29 лютого під час сесії міської ради повідомив міський голова Микола Романюк.

Нагадаємо, що раніше планувалася реконструкція проспекту з розширенням автомобільної дороги та вирубкою дерев.

Втім, «подумавши» міський голова вирішив відкласти реконструкцію на наступний рік.

«Реконструкція проспекту Волі була включена у план соціально-економічного розвитку. Я за те, аби його привести в порядок і розширити. В зв’язку з тим, що проект реконструкції доопрацьовується, є різні думки, то я прийняв таке рішення замінити час реконструкції», - пояснив міський голова.

Отож, мер міста зазначив, що проект буде доопрацьовуватися, а далі обговорюватися на громадських слуханнях, в першу чергу з жителями проспекту Волі. Лише після цього реконструкція почнеться.

Втім зі слів Романюка, бруківку по правій стороні проспекту почнуть класти вже цьогоріч.

Міський голова повідомив, що в існуючому проекті реконструкції передбачене вирізання дерев біля дороги, адже їхнє коріння руйнує асфальт та технічну смугу, тобто місце з комунікаціями, а також розширення лівої сторони проспекту. Втім проект поки що – не остаточний, запевнив мер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це правильний підхід, на проспекті Волі потрібно лише покласти бруківку і цього буде достатньо, а усі усі ці вирізки дерев і декоративні дерева-рахіти задля так званого розширення і закопування грошей не потрібні, Нехай решту коштів використають для ремонту інших вулиць. А ті, хто хоче їздити нехай використовують вулиці Глушець, Коперніка, залишають автомобілі на стоянках і ідуть пішки.
Відповісти
Чого знову підмінюють поняття? Бруківки ж ніхто викладати не буде (це занадто дорого для Луцька), буде звичайна тротуарна цементна плитка. Це ж два різних матеріали по якості та ціні. Ніхто ж на шифер не каже "черепиця"
Відповісти
дякую!! а я думав, що вже і нема людей, які розрізняють плитку і бруківку. я також не розділяю масового психозу підміни понять.
Відповісти
Взагалі то плитка на тротуарі від вул. Шопена до 4 гімназії вже покладена
Відповісти
Останні новини
Вздовж проспекту Волі у Луцьку покладуть бруківку
29 лютий, 2012, 13:04