Луцький «шумахер» бився головою об дерево, а потім все «списав» на міліцію. ВІДЕО

Луцький «шумахер» бився головою об дерево, а потім все «списав» на міліцію. ВІДЕО
У Луцьку п’яний водій після того, як його хотіла затримати міліція, побив собі голову об дерево, а потім написав заяву, що отримав травми від правоохоронців.

Про це розповів начальник УМВС України у Волинській області Олександр Терещук під час прес-конференції 15 листопада.

Інцидент трапився у четвер, 14 листопада біля будівельного гіпермаркету «Нова лінія» на вулиці Шевченка у Луцьку.

Охоронці магазину помітили поблизу магазину автомобіль, водій якого «неадекватно» себе поводив за кермом.

Подія трапилася приблизно о 23:20.

«Водій автомобіля на високій швидкості туди-сюди їздив, видно було, що поведінка його – неадекватна, тож я звернувся до міліції. ДАІшники приїхали десь через 5 хвилин», – розповів охоронець магазину, відео зі свідченнями якого надала міліція.



Поспілкувавшись деякий час із працівниками ДАІ, «неадекватний» чоловік «різко сів в машину і поїхав», – вів далі охоронець. За ним, зі слів чоловіка, поїхав й автомобіль ДАІ.

Слова працівника охорони підтвердив начальник УМВС області Олександр Терещук: «Він починає втікати, доганяють його. Згодом чоловік виходить з машини і каже: я віддаю вам машину, ключі віддаю. А зараз я вам покажу і зроблю. Побачте, що буде».



Так, зі слів Терещука, чоловік спочатку намагався зламати собі пальці, а потім почав битися головою об дерево.

«П’яний зателефонував, хтось його проінспектував, що йому треба робити. Я не знаю хто, ми ще розберемося. Пішов ламати пальці, там була сітка, але виявилася м’якою. Потім почав битися головою і через годину зателефонував, що побили працівники міліції. То добре, що були люди, які бачили, як було», – зазначив начальник УМВС Волині.

Так, свідком цього був водій евакуатора, який приїхав забирати автомобіль винуватця ситуації.

Також Терещук додав, що чоловік вночі звернувся в лікарню, де розповів, що його побили працівники міліції.

Уже пізніше, під час розмови з правоохоронцями водій зазначив, що непорозумівся з міліціонерами, які хотіли забрати його авто. "Навіщо мені платити за евакуатор, якщо у мене є водій тверезий, і він мене завезе додому!?" - обурювався чоловік.

"Ніяких подій з працівниками міліції не було. Я сам собі їх наніс. Нервовий срив", – зауважив він.



«А заяву написав, що від працівників міліції отримав», – прокоментував Олександр Терещук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дивно якось виходить. Живе людина, нормально і без відхилень, а як попаде в міліцію, то щоб нашкодити міліції, то головою об дерево поб'ється, то з лавки впаде і загине, то сам собі руки поламає. Якась там у міліції аномальна зона!
Відповісти
Ну в нас на Волині це вже цілком норомально - коли люди побачивши правоохоронців ,самі собі наносять тілесні ушкодження , а то навіть і вбивають себе...
Відповісти
Ірино, + 1. дивує, що вони взагалі не вигадали ситуацію а-ля: з неба спустилося НЛО, з нього вийшли невідомі чєловєчкі і відлупцювали водія.
Відповісти
Щось останнім часом на Волині дуже багато новин подібних з'явилось. Що ж це таке? Нове керівництво міліції поставило вищі планки збору мзди?
Відповісти
Це тыльки я не можу выдео з камер спостереження переглянути??? Пише шо приватне...
Відповісти
підлиз мусорам зараховано
Відповісти
Я живу в цьому будинку біля Нової Лініі. То ввечері по цій вуличці страшно ходити через таких горе-водіїв, особливо влітку, бо тоді вони частіше влаштовують гонки. А таких, що спочатку п"ють, а потім сідають за кермо і їдуть також багато. Так що почастіше сюди б навідувалися даішники, - то може й порядок навели б.
Відповісти
ну да я теж написала що живу биля новои линии як би була як ти прес секритарем увд у волинский обл ни Татяно СТИДНО.....
Відповісти
Правильно зробила охорона магазину, що визвали міліцію. Нє хєр п"яним рилом сідати за кермо і нести загрозу людям. Через таких виродків скільки невинних нормальних людей гине. А за брехню цього Шумахера ще б притягнули до відповідальності.
Відповісти
паходу мєнтам треба і-нет виключити в управлінні, щоб комєнтів забагато не писали...
Відповісти
я свидок циеи ситуации засвидчую що працивники даи при мени просили цього хлопця майже на колинах в трам пункти поминяти свидчення навить права в палату принесли а тут позорять хлопчину
Відповісти
який бред я був у 2 ликарни черговим в той день гайци просили його на колинах щоб не видавав их пид суд посвидчення водия в палату принесли
Відповісти
начальника гаи зняли а йогоб за грати скильки можна пиаритись...
Відповісти
терещук олександр був на посади начальника 2 ва мисяця и був знеи знвтий як корупционер и зрадник почесного поста начальника гаи недостойний ганьба ворогови нации а на хлопцеви хотив заробити честь и звання... нецьому житти зраднику рижима яника геттььььь.......
Відповісти
Ему дали 5000 штук баксов чтоб заснять все .сцут мусора когда страшно да.
Відповісти
а де ви бачили биля новои линии забор з мягкою ситкою .наша милиция нас береже спочатку садить потом стереже...мать ихню
Відповісти
Останні новини
Україна – Франція 2:0. ВІДЕО
15 листопад, 2013, 23:41
Луцький «шумахер» бився головою об дерево, а потім все «списав» на міліцію. ВІДЕО
15 листопад, 2013, 19:54