На Волині новий головний архітектор

На Волині новий головний архітектор
Головним архітектором Волинської області призначили Юрія Казмірука. 

Нового начальника управління архітектури та містобудування області 18 листопада представив під час оперативної наради голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук

Губернатор охарактеризував Казмірука як досвідченого керівника, адже він вже працював на цій посаді з 1995 по 2005 роки. 

"Ходив, ходив і знову прийшов до своєї хати", - зазначив Клімчук. 

Голова ОДА побажав головному архітектору хорошої роботи. 

"Ми раді, що ти повернувся сюди", - додав Клімчук. 

Нагадаємо, 13 листопада його звільнили з посади головного архітектора Луцька, а в ОДА він працює з 14-го.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Казмірук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Удачі, везіння, здоров'я та сімейного затишку! Хай Вам щастить на новому-старому місці, пане Казмірук!
Відповісти
А вже як ми раді!!!!

і вся міська Рада!
Відповісти
Між цими двома посадами є суттєва різниця. В місті робота конкретна і треба працювати, а в області - абстрактна, віртуальна. Там треба читати циркуляри, спущені "зверху", контролювати і т. д. Тобто, нічого не робити, лише добре наймитувати і все буде гаразд. Казьмірук - для таких умов праці. Там він зможе носити собачку за пазухою. Навіть сидіти з нею на робочому місці. В команді Клімчука головне - не показувати себе розумним і мовчати, як мовчать всі куми, свати і швагрі. Мені видається, що міська рада не буде за ним сумувати.
Відповісти
За одну реконструкцію лише будинку Пузини на Замковій площі у Луцьку Казмірука треба було ще тоді звільнити з посади і посадити.Внаслідок проведених робіт була знищена пам’ятка національного значення XVI століття.(http://vip.volyn.ua/news/rekonstruktsi-yu-budinku-puzin-zaimetsya-prokuratura),(http://volyntimes.com.ua/news/753),(http://vidomosti-ua.com/volyn/61521).Так що чекайте ще цікавих рішень від цього "професіонала":)
Відповісти
Ви так добре знаєте його роботу?! Може махнете на міського? Покеруєте трохи? Успіхів і везіння справжньому ПРОФЕСІОНАЛУ!
Відповісти
Шановний,ви спочатку покажіть нам здобутки цього "архітектора",а потім йому можете одне місце лизати.А те,що він справжній професіОНАЛ ми і без вас по ділах його знаємо:)
Відповісти
Обісцялись, заслинились і живіть в багні зі своїми корупціонерами! По ділах ви хіба що себе можете впізнати... Бо в вас то точно ДІЛА! Ну нічого, порядна людина на своєму місці, а ви тепер покеруйте, може швидше вже всі получать по заслузі.
Відповісти
Поздравляем Юрий Иосифович! Пусть буде легко на новом месте!
Відповісти
Вітаю!
Відповісти
А чого це усі хвалебні тиради і вітання пишуться з одного IP адреса???Підписуйтесь своїм імям,чого за ніками ховаєтесь???
Відповісти
Кругообіг нефаховості в волинській природі... Тепер лишилось повернути Герасим'юка в місто...
Відповісти
Вже набудував архітектурних споруд типу " мінімаркет" по Пр. Волі 29а , тепер таке буде по всій Волині. Нічого не може вирішити!
Відповісти
Бажаю успіхів...!Всі злі побажання нехай ідуть за вітром(до вітру)!
Відповісти