У Шацьку влада взялася боротися з «фашизмом», – «Свобода»

У Шацьку влада взялася боротися з «фашизмом», – «Свобода»
У листопаді цього року влада Шацького району розгорнула міфічну боротьбу з «фашизмом» та проявами расизму і антисемітизму, - кажуть у ВО «Свобода».

Саме під такими гаслами чиновники Шацької РДА проводять зустрічі з студентами та учнями старших класів, висвітлюючи їх у місцевій пресі, - повідомили у партійній прес-службі.

Участь у зустрічах, присвячених боротьбі з фашизмом, расизмом та антисемітизмом взяли заступник голови Шацької РДА Сергій Пархонюк та начальник відділу освіти Анатолій Павлей. Так, Сергій Пархонюк процитував слова президента Януковича про те, що повага до чужого способу життя, звичаїв, вірувань є умовою стабільності та єдності громади. А начальник відділу освіти Анатолій Павлей наголосив на тому, що «український народ завжди був і є миролюбивим і терпеливим».

Одним з апогеїв «боротьби» з «фашизмом» у районі стало 9 листопада, коли відзначається міжнародний день боротьби з фашизмом, расизмом та антисемітизмом.

Коментуючи такі дії місцевої влади, голова Шацької районної організації ВО «» Леонід Богдан висловив обурення, що можновладці не бачать реальних проблем мешканців.

«Дуже дивним є той розмах, з яким шацька районна влада розгорнула боротьбу з фашизмом, расизмом та антисемітизмом. Очевидно, на думку «регіональної» влади, саме ці проблеми є актуальними та основними для Шацькго району. Мені незрозуміло, де посадовці побачили у нас ознаки расизму і фашизму. Можливо, їм допікає ріст рейтингу ВО «Свобода»? Мене дивує, чому шацька влада мовчить про тотальне безробіття та корупцію в районі, про дерибан землі біля озер, про ціни на сільськогосподарську продукцію, про екологічні проблеми. Про наміри віддати озера в оренду на 49 років. Очевидно, міфічна боротьба з фашизмом, расизмом та антисемітизмом на рівні району значно важливіша, ніж ці реальні проблеми», - мовив він.

Також Леонід Богдан зауважив, що влада повністю нехтує вихованням патріотизму і молоді.

«Звернення Шацької районої організації ВО «Свобода» до районної ради про організацію в навчальних закладах глибшого вивчення визвольної боротьби Української нації та воїнів ОУН-УПА навіть депутатську комісію не пройшло, бо «регіонали» побоялися включити його на розгляд депутатського корпусу!» - додав політик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Шацьку влада взялася боротися з «фашизмом», – «Свобода»
18 листопад, 2013, 14:42