У Теремнівському ставку виловлюють копійки, обручки, етажерки і сокири. ВІДЕО

У Теремнівському ставку виловлюють копійки, обручки, етажерки і сокири. ВІДЕО
Розпочалися роботи із розчистки Теремнівських ставків, що у Луцьку.

Звідти планують вивезти 40 тисяч тонн бруду, ‒ йдеться в сюжеті телеканалу Рівне 1.

Оскільки воду спустили, здобич рибалки дістають тут без вудки. «Линок водиться, щука є, карась, карп, канадський сомик», ‒ каже місцевий. Подивитися на такий собі марафон рибалок зібралося чимало цікавих.

Проте «полюють» тут не лише на рибу та раків: як тільки світає, сюди приходять люди із металошукачами. Як розповідають місцеві, вони дістають із мулу коштовності. «50 копійок, 25 копійок. Хрестики, обручки», ‒ розповідає рибалка. Найбільші улови траплялися в перший день, як ставок тільки почали спускати. Рибалки кажуть, що кілька ночей поспіль сюди навідувалися браконьєри. «Електровудочкою вибили всю рибу. Приїхали машиною вночі і поїхали. Багажник битком забили», ‒ додає чоловік.

Як розповідають підрядники, ложе Теремнівського ставка вичищатимуть до твердого ґрунту. Згідно з попереднім кошторисом, звідси вивезуть 40 тисяч тонн бруду. «Чого тільки немає: починаючи від меблів, етажерок і вилок, і сокири», ‒ каже Степан Москвич, керівник підрядної організації.

Щодо риби, яку мали виловити у ставку, то, за словами чоловіка, був наказ відвезти її в лікарню. Проте улову немає.

Натомість у місці копання дно планують засипати піском. Також обіцяють відновити дитячий пляж та облаштувати зону відпочинку. Усе це планують реалізувати до початку купального сезону. Зараз чекають морозів, адже в «мінус» техніці легше працювати. Як розповідає Москвич, місто на розчистку ставків їм не дало ні копійки.

Тим часом на сусідньому ставку заборонили вилов риби. Місцеві переймаються, що водойму віддали в тимчасове користування приватним особам.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Теремнівському ставку виловлюють копійки, обручки, етажерки і сокири. ВІДЕО
18 листопад, 2013, 14:59