Жінці, яка хотіла продати свою дитину, дали 5 років

Жінці, яка хотіла продати свою дитину, дали 5 років
Лучанку, яка намагалася за 20 тисяч доларів продати власну дитину, взяли під варту.

Такий вирок виніс Апеляційний суд Волинської області, – пише IA ZIK.

За інформацією апеляційного суду, вирок суду першої інстанції полягав у так званому умовному терміні. Лучанка обвинувачувалася у торгівлі людьми, а саме в спробі продати 1 березня цьогоріч власного 9-місячного сина за 20 тисяч доларів. Затримали жінку на гарячому – вона отримували гроші, перебуваючи напідпитку в салоні автомобіля Skoda.

Відповідно до вироку Луцького міськрайонного суду, жінці обрали міру покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. Але її звільнили від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком на три роки.

Прокуратура оскаржила цей вирок. Апеляційний суд Волині вирок Луцького міськрайонного суду від 29 серпня 2013 року скасував та постановив новий вирок. Згідно з ним, жінка проведе за ґратами п’ять років. «Засуджену взято під варту у залі суду», – повідомили в Апеляційному суді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Там де люди беззахисні та соціально вразливі (причина чому ідуть на подібні кроки) там прокуратура бє себе в груди та відстоює закон. Хоч як на мене вироку першого достатньо.
А от коли на горизонті є перспектива отримати "на горіхи", "по горіхах" і т.п. тоді прокурори тримають язик у дупі (власне там само де і закон).
Можливо є деталі але покарання незрозуміле: дитина разом з матірю має ситіти? чи цю крихітку відірвали від матері і віддали до когось незнайомого у притулок (також сидіти)?
Якби дитину віддали у нову родину тоді такий вирок зрозумілий ( це при умові що у неї немає іншої дитини що заради якої вона ішла на такий крок і що коли інше є що з тою дитиною також у сиротинець)!
З даного матеріалу я лише переконався у ідіотизмі наших прокурорів та суддівської системи!
А де процеси профілактики думаю перший суд і був профілактикою а ініціована апеляція це виключно зажерливість (за кожного засудженого у прокурорів передбачене спеціальне преміювання) та бравада прокуратури перед слабшими
Відповісти
Останні новини
Жінці, яка хотіла продати свою дитину, дали 5 років
18 листопад, 2013, 15:21