Новим архітектором Луцька стане людина Кривицького

Новим архітектором Луцька стане людина Кривицького
Новим головним архітектором Луцька стане Леонід Герасимюк, який займав цю посаду за часів мерства Антона Кривицького.

Про це ВолиньPost’у стало відомо 18 листопада під час засідання постійної депутатської комісії Луцькради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Нагадаємо, 13 листопада Юрія Казмірука звільнили з посади головного архітектора Луцька, але 14 листопада його призначили головним архітектором Волинської області.

Як розповів сам Леонід Герасимюк (на фото другий зліва), нині він виконує обов’язки начальника управління архітектури та містобудування Луцької міськради.

«Я починав працювати з початком реконструкції вулиці Лесі Українки під пішохідну. Це було у 1987 році. Десять років був заступником головного архітектора міста, а вісім – головним архітектором. У 2006 році, здається, пішов з посади», – зауважив він.

До цього Леонід Герасимюк займав посаду заступника начальника Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Волинській області.

Голова бюджетної комісії Олег Чернецький висловив сподівання, що новий архітектор міста працюватиме так, аби «люди довго не чекали дозволів», і що він зрушить з «мертвої точки» питання громадських туалетів в місті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А може ще й Кривицького повернути для комплекту? Романюк абсолютно немає кадрової політики. Для чого взагалі було йти в мери? Кравчук, Матвіїв, Герасимюк... Обличчя нового Луцька... Правда для бізнесу добре. Такси всі знають. І команда перевірена. Чернецькому це відомо...
Відповісти
Сподіваюсь, що на цей раз п.Чернецькому дозволять реконструювати тувалет центральний - цю його довгоочікувану мрію бути власником аж двух сартирів - драмтеатровського та паркового
Відповісти
От не потопляємі, що Казмірук, що Герасимюк ... Хіба інших кандидатур немає, все одні й ті ж фейси, тільки кріслами міняються?! Коли вже цей дерибан закінчиться?!
Відповісти
Тоді, коли ви будете думати під час виборів мера!
Відповісти
Дзідзьо ,може ти підеш?
Відповісти
А хулі нам пулі? Запропонуєш - піду. Гірше не буде, бо гірше не буває.
Відповісти
як у російському політикумі - все по колу, все очікувано...
Відповісти
Коли той Кривицький вдавиться, зі своєю бандою? Ще мало накрав? При йому найбільше був пограбований Луцьк.
Відповісти
По другому колу...
Відповісти
Останні новини
Новим архітектором Луцька стане людина Кривицького
18 листопад, 2013, 17:14