Школяра з Луцька вчила Катя Осадча

Школяра з Луцька вчила Катя Осадча
Школяр з Луцька Віталій Цицик провів літні канікули в «Школі успіху» Фонду братів Кличків.

У цьому освітньому проекті взяли участь 150 підлітків з України, США та Казахстану, - пише Волинь-нова.

Протягом двох тижнів вони працювали на радіо, знімали телепрограми, відвідували майстер-класи та ходили в туристичні походи.

Віталій щоранку прокидається о шостій, щоб пробігти 3 кілометри, відвідує гуртки малювання і бальних танців, добре грає на гітарі, про що свідчать його перемоги на міжнародних музичних конкурсах.

«Аби чогось досягнути, треба захотіти і не лінуватися», — вважає хлопець.

Про конкурс він дізнався ще минулого літа від бабусі, яка побачила оголошення в газеті. Тоді теж зголосився до участі, але не пройшов відбору. Через рік знову спробував — мав серйозніші наміри і більше творчих напрацювань.

Спочатку написав мотиваційний лист, потім відбулася співбесіда по телефону — і потрапив до «Школи успіху».

Тут слухачі навчалися за десятьма напрямами, серед яких наш земляк обрав журналістику. Він слухав лекції відомих українських зірок та спортсменів, телеведучих новин і розважальних передач. Особливо сподобались уроки зірки «Світського життя».

Найбільше запитань поставив Каті Осадчій. Вона була найвідвертішим і найщирішим лектором. Охоче ділилася досвідом, розповідала про себе, давала професійні поради.

Навчання відбувалося в оздоровчому таборі «Джерело», що в містечку Буча на Київщині. Для ранкової розминки кілометр пробігали до стадіону. Спеціально до приїзду Віталія Кличка вчили його фірмову зарядку «Кличко».

Як приїхав боксер, то ми виконали вправи швидше за нього, — згадує хлопець.

Каже, що і в Луцьку займається фірмовою фізкультурою, аби бути таким же сильним, як знаменитий тезка. У школі Кличків краще збагнув, чого хоче в житті.

«З дитинства люблю оповідати історії, запитувати, нотувати. Зараз дописую у шкільну газету «Гроно». А в таборі працював і репортером, і телевізійним оператором, і ведучим. Усвідомив, що хочу присвятити себе професії журналіста. Повернувся додому зовсім іншою людиною. Зрозумів: якщо перебороти страх, то можна досягнути набагато більше, ніж здається на перший погляд», — говорить юний журналіст.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А з призвищем Жопик туди беруть?
Відповісти
Шановний Жопик! А чим ви можете похвалитися?
Я взагалі вшоці від вашого комента - до чого тут прізвище школяра??? Головне те, що людина в такому ранньому віці вже має ціль та мету в житті, а через таких як ви ЖОПИКІВ у дитини може розвинутися комплекс неповноцінності. Думайте що пишете. Ви самі дитиною були???
Відповісти
ВИ ШО ПИШЕТЕ ПРО МОГО ОДНОКЛАСНИКА!!!!!Він нормальна людина а прізвище ні до чого
Відповісти
Останні новини
Луцьк «закриє» осінь КВНом
19 листопад, 2013, 10:35
Школяра з Луцька вчила Катя Осадча
19 листопад, 2013, 10:22