Франція - Україна: напередодні

Франція - Україна: напередодні
Результат першого матчу поміняв фаворита в протистоянні України та Франції.

Після домашньої перемоги 2:0 саме наша команда ближча до чемпіонату світу, а супернику потрібно зробити подвиг, - пише Football.ua.

З іншого боку це не означає, що підопічних Михайла Фоменка повинен розслабляти статус фаворита або недостатня мотивація противника в першій грі. Сьогодні для Франції теж буде матч усього життя.

ДИВИТИСЯ ВІДЕО: УКРАЇНА - ФРАНЦІЯ 2:0


Напевно Михайло Фоменко сьогодні б використовував той же склад, що і в п'ятницю, але через дискваліфікацію він втратив відразу двох основних захисників Артема Федецького і Олександра Кучера. Саме лінія оборони за кількістю найменш чисельна у збірній України, тому втрати здаються ще більш вагомими. А вже якщо дивитися на першу гру, де Федецький і Кучер були одними з кращих на полі...

У центрі оборони практично без варіантів зіграє Ярослав Ракицький. Звичайно, є варіанти з Віталієм Мандзюком і Анатолієм Тимощуком, але це лише на крайній випадок.

Пара Євген Хачеріді - Ракицький за своїм потенціалом може навіть сильніша за дует Хачеріді - Кучер. На правому фланзі також є один найбільш реальний варіант: той же Мандзюк. Він за своєю позиції зараз чистий правий захисник, бореться за місце в основі з тим же Федецьким на клубному рівні.

Інші варіанти Гусєв і Морозюк. Але в останнього зовсім мало досвіду матчів такого рівня, до того ж він в захисті навіть у своєму клубі перестав грати, а Гусєв не такий надійний захисник, ніж Мандзюк. Наприклад, на Євро-2012 він не зумів впоратися з Рібері.

ДИВИТИСЯ ФОТОЖАБИ: ЯК УКРАЇНА "ПОХОВАЄ" ФРАНЦІЮ

Що стосується інших гравців з п'ятничного складу, то вони напевно збережуть місце в старті. Хіба тільки вже хтось зовсім не встиг відновитися після важкого поєдинку.

Україну сьогодні чекатиме зовсім нова в частині настрою, складу і гри Франція. У нашої команди є серйозна перевага, та й хто говорить, що підопічні Фоменка менш відповідально підійдуть до гри.

Франція (Орієнтовний склад): Льоріс - Дебюші, Варан, Сахо, Евра - Матуіді, Погба, Кабай - Вальбуена, Бензема, Рібері
Україна (орієнтовний склад): Пятов - Мандзюк, Хачеріді, Ракицький, Шевчук - Степаненко, Ротань, Едмар - Ярмоленко, Коноплянка - Зозуля
Травмовані: Коваль (Україна)
Дискваліфіковані: Косельні - Федецький, Кучер

Слова
Михайло Фоменко, наставник збірної України:
"Не думаю, що матч буде спокійним. Ми читали висловлювання і головного тренера, і гравців. Вони кажуть, що буде битва. Нам не можна програти цю битву".

Дідьє Дешам, наставник збірної Франції:
"Ми докладемо всіх зусиль для того, щоб претендувати на успіх. Зіграємо нетрадиційно. Так, в першій грі ми отримали ляпаса, але зараз іншу щоку підставляти не збираємося".

Юго Льоріс, голкіпер збірної Франції:
"Наша мотивація зашкалює. Ми повинні повинні показати все, що в наших силах, продемонструвати футбольний інтелект і зрілість. Навіть трішки безумства, адже без нього подвиги неможливі. Якщо нам вдасться зробити його, то ми доведемо, що є відмінною командою".

Андрій Пятов, голкіпер збірної України:
"Ми переглядали перший матч з Францією, аналізували наші дії. Не скажу, що ми дуже вдало діяли протягом усього матчу. Тренер вказав нам на велику кількість зроблених помилок. Нічого ідеального не буває, ми вчимося на своїх помилках. Головний тренер - єдиний авторитет для нас".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку ‒ потрійна аварія
19 листопад, 2013, 11:22
Франція - Україна: напередодні
19 листопад, 2013, 11:12