На кордоні з Росією ‒ черга з вантажівок. ВІДЕО

На кордоні з Росією ‒ черга з вантажівок. ВІДЕО
На кордоні України і Росії, у прикордонному пункті у Чернігівській області, знову вишукувалася черга з вантажівок.

Біля міжнародного пункту пропуску «Сеньківка» фури почали скупчуватися ще з вихідних. Наразі їх там більше сотні, ‒ повідомляє ТВі.

Щоб потрапити на територію Російської Федерації віднедавна необхідно отримати так звану фінансову гарантію доставки багажу або страховку. Видають ці документи росіяни. І головна проблема процедури ‒ швидкість. За годину, кажуть водії, обслуговують максимум одну вантажівку.

Далекобійники кажуть, що до незручностей звикли: фактично живуть у своїх вантажівках. Головне ‒ постійно рухатись уперед. А ось кілька добове перебування на кордоні для них ‒ вже справжня мука. Особливо дратує невизначеність.

Рятують їх від холоду та голоду місцеві мешканці. Жалісливі мешканки прикордонних сіл носять водіям їжу в сумках. На допомогу шоферам прийшли і рятувальники. Поблизу пункту пропуску «Сеньківка» розгорнули два пункти обігріву.

Рятувальники обіцяють стояти біля кордону з наметом доти, доки не зникнуть черги. Втім, коли це станеться ‒ ніхто прогнозувати поки що не береться.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Росія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На кордоні з Росією ‒ черга з вантажівок. ВІДЕО
19 листопад, 2013, 13:46