У Луцьку показали, чим займаються діти після уроків

У Луцьку показали, чим займаються діти після уроків
У Луцьку стартував Тиждень позашкілля, під час якого розповідатимуться, чим можна зайняти дітей після уроків.

Він триватиме у міському Центрі науково-технічної творчості учнівської молоді з 18 по 25 листопада, - повідомили у прес-службі міської ради.

19 листопада з напрацюваннями Центру ознайомилися перший заступник міського голови Святослав Кравчук та начальник управління освіти Олег Гребенюк.

Директор закладу Ігор Данильчук розповів про Тиждень позашкілля.

«Наш центр долучився до цього заходу. У нас заплановано ряд важливих подій, зокрема, практикуми, конкурси, змагання тощо», – додав він.

Ігор Данильчук наголосив, що у цьому році їхньому центру виповнюється 40 років. Заплановано багато цікавих подій та заходів, аби більше дітей залучити до занять у цьому центрі.

У Луцькому міському Центрі науково-технічної творчості учнівської молоді працює 19 педагогів. За словами директора, нині у закладі займається 730 дітей. Вони беруть активну участь у різноманітних заходах з технічної творчості та показують хороші результати.

Святослав Кравчук зауважив, що цьогоріч вдалося вирішити питання з облаштуванням сучасного комп’ютерного класу. Нині діти можуть займатися на сучасній техніці. Є багато питань, які потребують вирішення, зокрема, оновлення технічної бази.

Він закликав керівництво Центру підготувати свої пропозиції, а міська влада вже намагатиметься передбачити кошти у бюджеті для їх реалізації. Адже, за його словами, міська влада підтримує не лише інтелектуальний розвиток дітей, але й розвиток їхніх технічних здібностей.

По тому перший заступник міського голови оглянув виставки робіт вихованців за напрямками гурткової роботи та комп’ютерний клас.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: діти, освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чому немає фотографій де школоло в падіках сидять с півком після уроків?!
Відповісти
Які гарні фото.Для повноти сюжету нехай Кравчук візьме з собою директора ЗОШ 20 в подорож навколо школи і зрозуміє чим насправді займаються діти після а то і під час уроків.
Відповісти
Чому немає фото як неповнолітні розважаються в "Опері" і після неї, біля " міні маркету" по пр. Волі, І хто продає спиртні напої вночі. Можливо, Кравчук не в курсі? Тоді він не володіє ситуацією взагалі, а тільки піар.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку показали, чим займаються діти після уроків
20 листопад, 2013, 08:46
Фото матчу Франція - Україна
20 листопад, 2013, 08:33