У Ківерцях влада рекомендує чиновникам, які газети передплачувати

У Ківерцях влада рекомендує чиновникам, які газети передплачувати
Ківерцівська райдержадміністрація надсилає керівникам бюджетних установ та організацій району листи з рекомендаціями передплачувати деякі газети.

Листа опублікував Неформатний сайт міста Ківерці.

Публікуємо його без змін та правок

"КІВЕРЦІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
вул Незалежності.20,м Ківерці, 45200. тел /факс (265) 21356, e-mail [email protected], код ЄДРПОУ 04051394

______№ _____

на №_____ від _____________

Просимо Вас організувати серед працівників Вашої установи передплату періодичних видань на 2014 рік у кількості ххх* примірників районної громадсько-політичної газети "Вільним шляхом" та ххх* примірників обласного тижневика "Волинська газета".

Нагадуємо, що до 20 листопада 2013 року установам та організаціям, що працюють на території району та утримуються за рахунок державного або місцевого бюджету, необхідно зареєструвати у районному управлінні державної казначейської служби платіжні доручення на проведення відомчої передплати на 2014 рік. Особливу увагу звернути на такі видання, як "Урядовий курґєр", "Голос України", "Офіційний вісник Президента України", "Волинська газета", районна газета "Вільним шляхом".

Про проведену роботу до 20 грудня проінформувати районну державну адміністрацію.

Заступник голови Л. Федюк
Степанов 21338"


"От, буде цікаво, якщо обласні газети подадуть на чиновників РДА до суду й там доведуть порушення чинного законодавства й змусять з власної кишені кишені відшкодувати заподіяні виданням збитки :)", - коментує документ редактор Неформатного сайту міста Ківерці Володимир Дужич.

Також він опублікував витяг з статті 15 Закону України "Про захист економічної конкуренції":

"антиконкурентними діями органів влади, органів місцевого самоврядування, органів адміністративно-господарського управління та контролю є прийняття будь-яких актів (рішень, наказів, розпоряджень, постанов тощо), надання письмових чи усних вказівок, укладення угод або будь-які інші дії чи бездіяльність органів влади, органів місцевого самоврядування, органів адміністративно-господарського управління та контролю (колегіального органу чи посадової особи), які призвели або можуть призвести до недопущення, усунення, обмеження чи спотворення конкуренції.
... - пряме або опосередковане примушення суб’єктів господарювання до пріоритетного укладення договорів, першочергової поставки товарів певному колу споживачів чи першочергового їх придбання у певних продавців;
... -надання окремим суб’єктам господарювання або групам суб'єктів господарювання пільг чи інших переваг, які ставлять їх у привілейоване становище стосовно конкурентів, що призводить або може призвести до недопущення, усунення, обмеження чи спотворення конкуренції;
дія, внаслідок якої окремим субґєктам господарювання або групам субґєктів господарювання створюються несприятливі чи дискримінаційні умови діяльності порівняно з конкурентами;...".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ківерці, ЗМІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гадаєте, лише у Ківерцях?
Відповісти
Та не лише в Ківерцях, а й в інших районах, щей вказано яка установа скількі має замовити екземплярів. Нажаль не вказано за які кошти працівники їх мають придбати
Відповісти
Дужич ти не переживай за відповідальність,яку нестиме Федюк.Вона ж дружина прокурора району.
Відповісти
Тю,знайшли чим здивувати.Наша районка ніколи не мала своєї думки,от народ її і не передплачує.
Відповісти
Цікава робота для прокурорів у всіх районах області.Щому мовчать депутати, мідійники. Ми ж крокуємо в європу й від таких чиновників всіх рівніх необхідно дозбавлятись.
Відповісти
Останні новини
У Ківерцях влада рекомендує чиновникам, які газети передплачувати
20 листопад, 2013, 08:56
Фото матчу Франція - Україна
20 листопад, 2013, 08:33