Депутати пропонують ліквідувати КП «АвтоПаркСервіс»

Депутати пропонують ліквідувати КП «АвтоПаркСервіс»
Депутат Луцької міської ради Юрій Корольчук пропонує відмовитися від послуг КП «АвтоПаркСервіс».

Таку думку він оприлюднив 29 лютого під час сесії Луцької міської ради.

За словами Юрія Корольчука («Батьківщина»), немає жодного сенсу у діяльності організації, яка в 2011 році сплатила до міського бюджету 820 гривень. Депутат вважає, що «це смішна сума і навіщо тримати таку організацію, яка не дає прибутку».

Депутат Роман Бондарук («Батьківщина») також вважає роботу підприємства неефективною.

«На вулиці Братковського і біля замку в базарний день навіть пройти не можна. А ми не отримуємо прибутків від такого скупчення машин», - зазначив Бондарук.

Депутат Анатолій Бірюков (група «Рідне місто») висловив думку, що збирати гроші за паркування недоцільно взагалі.

Директор КП «АвтоПаркСервіс» Олександр Кралюк пояснив, що законодавча база не дозволяє нормально працювати. Адже немає важелів, які б змусили водіїв платити за паркування. Кралюк повідомив, що в середньому у 2011 році за паркування платили близько 200 водіїв щомісяця в Луцьку. Тому, за його словами, торік підприємство сплатило до міського бюджету тільки 820 гривень.

Кралюк також нарікає на водіїв, які просто відмовляються оплачувати паркування.

«Ми не можемо втримати ситуацію. Культура оплачування за паркування в Луцьку нульова», - заявив Кралюк.

На противагу критики більшості депутатів, заступник міського голови Василь Байцим заявив, що діяльність Кралюка має великі переваги. Байцим повідомив, що, коли стояло питання про пошук людини, яка хоче зайняти посаду директора підприємства, то знайшлася лише одна людина – Олександр Кралюк.

«Підприємство тоді було з боргами. Кралюк це питання вирішив, виплатив всі борги із зарплати. Там є бізнес і там можна заробляти. В минулому році не було прибутків до міського бюджету, але люди сидять при зарплаті», - заявив Байцим.

Міський голова Микола Романюк підтримав Байцима. Він вважає, що це підприємство має бути і працювати в Луцьку. Але треба якось вирішити питання з водіями, які не платять за парковку.

За словами Романюка, він звертався до прокуратури, щоб розібратися з водіями біля базару, які на місці стоянок торгують із автомобілів.

«На жаль, зі свідомістю наших людей ми порядок в місті сьогодні не наведемо», - заявив Романюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Є. Ткачук - лисий шрек, є д...лизом відомої білявки Олени Василівни. Що стосується КП то в даному випадку знову прослідковується інтерес п. Голєвої, яка має відношення не тільки до Санрайзу але і до Максім таксі та сім таксі. Знищення КП надасть можливість забрати в приватні руки стоянки таксі і гроші загрібати у власну кишеню а не у казну міста. Чи є розумними дії владців та дупотата, які хочуть ліквідувати ПРИБУТКОВЕ комунальне підприємство ( мабуть єдине в місті) яке вчасно виплачує працівникам заробітну плату та надходження до бюджету. Чому влада не продавала КП в 2008-10 році коли воно було збиткове ? Хіба розумний депутат зможе запропунувати забрати в громади автобазар, з якого КП платить податки в бюджет міста та пропонувати віддати його підприємцям ?. Виявляється бізнесу білявки в сфері перевезень мало, вона вирішила розвалити прибукове КП та відібрати в них парковки, що забрати собі. Апетит росте кожен день, Луцьке підприємство електротранспорту, АвтоПаркСервіс, хто наступний Олено Василівно ?.

А взагалі лучанам я радив би задуматися над тим чи потрібні нам такі "бюжетники-траспортники" -"...тати" як Голєва (з одвічним приватним інтересом) та д...лиз Ткачук ? Та замислитись чи відстоюють вони інтереси громади, чи лише лобіюють власні інтереси ?
Відповісти
Останні новини
Депутати пропонують ліквідувати КП «АвтоПаркСервіс»
29 лютий, 2012, 18:03