На Волині ‒ позачергові вибори, у «Свободі» заявляють про шахрайство

На Волині ‒ позачергові вибори, у «Свободі» заявляють про шахрайство
На позачергові вибори Хорлупівського сільського голови у Ківерцівському районі Волині кандидатами на цю посаду вже зареєструвалося 12 осіб.

Вибори відбудуться 15 грудня 2013 року, ‒ повідомляють у прес-службі ВО «Свобода».

Як зазначають у політсилі, серед претендентів – п’ятеро висуванців «кишенькових» для провладної політичної сили партій: «Руський блок», «Жінки за майбутнє», інших невідомих об’єднань, кандидати від яких не тільки не проживають на території сільради, але навіть не є мешканцями Ківерцівського району.

«Невже «покращення життя» так подіяло на декого з наших громадян, що вони від безробіття ладні виборювати посаду сільського голови у невідомому їм селі? Очевидно, що причина тут – в іншому. Найімовірніше, Партія регіонів знову вдається до апробованих нею під час минулих виборів політтехнологій: щоб мати більшість у дільничних виборчих комісіях, вони реєструють «підставних» кандидатів на виборну посаду. Як бачимо, навіть на виборах сільського голови Партія регіонів не може обійтися без політичного шахрайства», – прокоментував ситуацію голова Ківерцівської районної організації ВО «Свобода», депутат районної ради Ігор Космина.

«Напередодні реєстрації кандидатів Партія регіонів провела дослідження рейтингів імовірних претендентів та висунула своїм кандидатом того, хто, на їхню думку, є найбільш рейтинговим. Дарма, що той кандидат досі ніколи ніякого відношення до Партії регіонів не мав. Проте, очевидно, провладна партія знайшла для цього «вагомі аргументи». Тільки сумнівно, чи виграє від цього Хорлупівська громада? Адже, як показує життя, від подібних «крутійських» перемог партії Януковича жити українцям із кожним роком стає все гірше та злиденніше», – додає Ігор Космина.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині ‒ позачергові вибори, у «Свободі» заявляють про шахрайство
20 листопад, 2013, 17:16