Під міськрадою мітингує фірма Голєвої

Під міськрадою мітингує фірма Голєвої
Перед приміщенням Луцької міської ради 1 березня з самого ранку відбувається акція протесту - стоять маршрутки "Богдан" з наклеєними на вікна гаслами, близько десятка людей - на акцію протесту зібралися перевізники підприємства «Санрайз».

На вікнах автобусів наклеєні гасла: "Шановний мер! Виконуйтек рішення судів!", "Водії нашого підприємства вимагають конституцційного права на роботу", "Міська влада! Виконуйте Закон України!" тощо.

Як пояснив директор цього підприємства Юрій Девіцький, мітингувальники вимагають виконання міською радою постанови суду, яка зобов’язує віддати обслуговування маршрутів № 16 та 25 саме «Санрайз».

Як пояснив директор, в даний момент ці маршрути обслуговує Луцьке підприємство електротранспорту. Чому міська рада не виконує постанови суду, директор не знає.

Юрій Девіцький зазначив, що продовження справи буде розглядатися на засіданні виконавчого комітету міської ради, яке має відбутися 1 березня о 10 ранку. Тоді ж стануть відомі деталі справи та її можливе вирішення.

Нагадаємо, власником компанії "Санрайз" є депутат Луцької міської ради, голова депутатської транспортної комісії Олена Голєва.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Стидоба, Голєва прийшла в міськ раду, щоб легше було жити її бізнесу. За таку хапугу ні в якому разі не голосувати на виборах, бо вона за людей не думає. Тільки за себе і за свої котеджі.
Відповісти
Ось так, коли маєш багато підприємств- стає неможливим їх контролювати так як треба. І вони починають працювати проти тебе. А потім збираеш залишки свого політичного іміджу.
Відповісти
О, всі ветерани фірми Санрайз, це мабуть ті що план здають, стоять, позоряться. А вечері в кабаку будуть сидіти і шефиню поливати брудом, яка заставила виїхати і зробити вигляд, що вони такі обділені і бідні, що не має водію зарплату, як платити. 16 маршрут суттево може підняти статки і шефиня і водія.
Відповісти
А я чув, що водії її дуже поважають, бо директор часто відгрібає від неї за скасування премій чи за малу зарплату. Кажуть між собою називають "транспортною королевою"
Відповісти
Ну не пристойно, це якось все, вони виглядають, як жебраки, які просять з рукою простягнутою. МЕні кажеться настирність в цьому питанні Голєвій не личить, не треба так нагло йти проти міськ ради і зубами рвати тільки собі все.Я б на місці чиновників від яких залежить це питання, наоборот робив все для того, щоб не дати ті маршрути.
Відповісти
Так ті міські чиновники вже півтори роки морочать нам голову і придумують всілякі відмазки. Ми вже змушені були звернутись до суду Про спонування виконання рішення суду, наступним етапом має стати порушення кримінальної справи. Олена Василівна в це не хоче вмішуватись, хоча ,напевно, нам би це допомогло.
А страйкують ті водії ,які сидять без роботи на мінімалці і яким вже півтора роки ми обіцяємо роботу на маршруті. І ось вже 3 місяці тому - остаточне рішення суду- визнати переможцем Санрайз по маршрутах №16 та № 25 , а мер - в отказ. То які маєть буди дії водіїв. В кожного ж них є сім'я , яку потрібно годувати
Відповісти
Зверніться у виконавчу службу. Намагались? Чи забули? :-)
Відповісти
Ха-ха-ха! Оце Олена Василівна дає жару!І вона таки відбере ЛПЕ у міста, от побачите. А своєму подільнику Ткачуку автостоянки віддасть як дворняжці, яка ходить перед нею на задніх лапках. Бридко!
Відповісти
Ну і до чого тут ЛПЕ? Всім в місті відомо ,що з ЛПЕ косить бабло Байцим,Осіпов і Бондарук. Ну і звичайно М.Я. копійочку віддають
Відповісти
а до того, що Голєва хоче стати монополістом на ринку перевезень в Луцьку, і до цього вона послідовно йде.Зараз вона шантажує Романюка і рано чи пізно накладе свою лапу на це підприємство.Ось побачите.а допоможе їй це зробити депутат Ткачук, який аж надно неравнодушний до неї і якого Романюк назначив головою групи Рідне місто. Не бійся ворогів, бо вони можуть вбити, бійся друзів, бо вони можуть зрадити!
Відповісти
Впізнаю стиль написання Кралюка О.о.- директора КП Автопарксервіс, якого скоро звільнять з "дуже прибутковоі посади" . А ініціатор хто? Здогадуєтесь?
Відповісти
Не смішіть і не брешіть. Ніякі водії не сидять дома по 3 міс і чекають на роботу. Всі їздять по других маршрутах. Просто ці маршрути лакомий кусок для вас і ви так боритесь за це. Ніякої премії і зарплати у водій Санрайса ніколи не було, нема і не буде. Там до людей як до рабів, не здав 10 грн. до плана, не випускають на лінію, поки з дому не принесеш, соляру синок Дівіцкого бігає з палочкою і міряє, скільки заправили. Найбільший потік кадрів це у цієї фірми.
Відповісти
Якби Ви трохи дійсно знали ,що робиться в нас на фірмі,то писали б правильно хоча б її назву та прізвище директора. Підприємство СанрайЗ, прізвище директора Девіцький, зарплати і премії в нас дуже непогані, потоку кадрів немає , підприємство стабільно працює 11 років
Відповісти
Тоді чому б вам не освоювати нові маршрути? :-) Кишка тонка?
Відповісти
Хай Голєва сама собі б і позвонила в свою програму Народний адвокат на каналі Нова Волинь. Чи сама не вірить в те, що сама собі допомогти може? Ясно з нею все.

А король-то - голий :-)
Відповісти
Юрист СанрайЗа, ти мабуть Саша Юшак, що так брешеш. В Голєвої добре працювати всім хто вище водія. А на рахунок премій дійсно не смішіть людей, і те що до водіїв не по - людські ставитесь вам любий скаже. Я ще там робив, як вони з Шамісом на одній території були. І здихнув з полегшенням коли пішов і нізащо не вернусь.
Відповісти