Азаров відмовився від угоди про асоціацію з ЄС

Азаров відмовився від угоди про асоціацію з ЄС
Уряд вирішив призупинити процес підготовки до укладання угоди про асоціацію з ЄС.

Таке розпорядження оприлюднено у четвер, ‒ пише Українська правда.

«Призупинити процес підготовки до укладання Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та ЄС, Європейським Співтовариством з атомної енергії і їх державами ‒ членами, з іншої сторони, і дію рішення Кабінету Міністрів України від 18 вересня 2013 р. «Про підготовку до підписання проекту Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом і його державами ‒ членами, з іншої сторони», ‒ сказано в розпорядженні.

Згідно з розпорядженням, таке рішення ухвалено «з метою вжиття заходів щодо забезпечення нацбезпеки, більш детального вивчення та опрацювання комплексу заходів, які необхідно здійснити для відновлення втрачених обсягів виробництва та напрямів торговельно-економічних відносин з Російською Федерацією та іншими державами ‒ членами СНД»

Крім того, метою в розпорядженні названо «формування належного рівня внутрішнього ринку, який забезпечував би паритетні відносини між Україною та державами ‒ членами Європейського Союзу, що є базовим принципом міжнародного права і основою економічної безпеки держави».

Розпорядженням Азаров доручив МЗС, Мінекономрозвитку і Мінпромполітики запропонувати ЄС та Росії утворити комісію на тристоронній основі для опрацювання питань.

«Відновити активний діалог з Російською Федерацією та іншими країнами Митного союзу і державами ‒ членами СНД щодо пожвавлення торговельно-економічних зв’язків з метою збереження та зміцнення спільними зусиллями економічного потенціалу держави», ‒ сказано у розпорядженні.

Ще низці міністерств доручено «вжити заходів щодо внесення до державних цільових, галузевих та регіональних програм змін, спрямованих на розвиток торгівлі, виробничої кооперації та обмін технологіями з державами СНД з метою збереження робочих місць та вирішення інших соціальних питань на основі підвищення економічної стійкості держави».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Азаров
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 29
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пи....дець.
Відповісти
А що, хтось вірив у підписання договору з ЄС?
Відповісти
А що солабо вийти та протистояти? Чи ти хочеш щоб тобі все тут при такій владі в карман буде йти?!
Відповісти
Ці скоти забирають у наших дітей майбутнє!
Відповісти
ВЛАДУ НА СТРАТУ!!!ВЛАДУ НА СТРАТУ!!!ВЛАДУ НА СТРАТУ!!!
СМЕРТЬ ЯНУКОВИЧУ!!!!!!
Відповісти
А я до последнего верил :(
Відповісти
то що ви вийти не можете? чого ви блін всі боїтеся?
Відповісти
вони і всіх на вила!!!! Тепер тікати з цього рабства хто має змогу, або цих сук в москалію мітлою задрипаною виперти.
Відповісти
Всі на майдан, у простих людей вкрали європейське майбутнє! Для себе і їх родин вони чомусь його не призупинили.
Відповісти
Навішали людям лапшу на вуха ,а тепер в кущі ,треба гнати сраною мітлою тих комунобільшовитських зрадників,хібв це президент ,чи прим*єр -це п*ята колона РАШКИ.
Відповісти
Засцяв Миколка
Відповісти
От сук@
Відповісти
стільки мільйонів українців, а ніхто не хоче боротися за своє майбутнє...країною керують якісь пару немічних людей в парламенті...



















tv online
Відповісти
От і в цьому вся суть!
Чому Ви всі мовчите тільки та тут протистуєте?Протистуйте в діях,на майдан мерщій,Луцьк!
Відповісти
Суки - всіх на гіляку!
Відповісти
АЗІРОВА І ЯНУКЄВІЧ - НА ПАЛЮ!!! Або спалити таких "вождів"!!! ПОЗОР!!!!!
Відповісти
Люди, наше мовчання знищило не тільки народні багатства, які перекочували в їх кишені, але й ту нещасну Україну, і сьогодення та майбутнє наших дітей та внуків. Прсніться ви, пасивна маса, а не народ. Чи для вас тільки й підходить, що наймитувати та жопи підтирати у світі?
Відповісти
Українці,коли проснемось? Ми люди чи бидло?
Відповісти
тут бидло...,тут не нація, якийсь мараз, це страх...
щоб таке робити?а люди мовчали???
Відповісти
"МВФ вимагає від України підвищити тарифи на газ і опалення для населення на 40%, заморозити базову і мінімальну зарплати на нинішньому рівні, скоротити бюджетні витрати, знизити субсидії в енергетиці і поступово обкласти ПДВ виробників у сільському господарстві та інших галузях."
Відповісти
Вся тема евроинтеграции - пустой трёп. Здесь нечего обсуждать, потому что самого процесса евроинтеграции не существует. Это сказка, придуманная правящей украинской элитой для простых граждан, чтобы они не стали массово вешаться от украинской тоски и безысходности. Европа для нас как Царствие небесное. Нам всем велено терпеть ужасы украинской «нэзалэжности» потому что эта «нэзалэжнисть» якобы главное условие «вознесения» в ЕС. Люди терпят. Мучаются. Потом умирают. Но ЕС не становится ближе. Скорее наоборот. Евроинтеграция - это обман.
Современная Европа очень сильно отличается от украинской идеологической сказки о ней, которую украинским гражданам рассказывают украинские политики. Той Европы, о которой мечтают украинские фантазеры, не существует, никогда не существовало и никогда существовать не будет.
Лучший выход из всеобщего дурмана-Украине было бы лучше не быть.Вообще не быть.Существование проекта «Ukraina» – психиатрический феномен. Его невозможно понять с точки зрения здравого смысла.
Все потребности украинских граждан сведены к дешевой колбасе и водке.Все в конечном итоге сводится к «идее» сытно покушать и, прошу прощения, толсто покакать.
Если по Пелевину, то практически все на Украине стало одной сплошной «ротожопией».

(Интернет пишет)






Відповісти
Що за срачка вибачте на слові:'-( нехай тепер славні європейці покажуть які ми для них цінні а то москва перекриває газ а їм похрен, перекривають сир та цукерки а вони все про своє.. демократичне... ай хоч візи відмінять як україна зробила для них вже надцять років....
Відповісти
Ідіоти!Ви хоч думаєте,шо Ви пишете? Народ,дайте нам жити, якщо Ви не хочете-їдьте в Росію, не заважайте!Чому Ви самі не живете, і нам не даєте?
Не всім украхнцям хочеться тільки,вибачте, покакати то пожрати!
Більшість була в Європі, у більшості батькі,родичі там.. і ми прекрасно,чудово розуміємо,що таке Європа!
Головне, це не - РОСІЯ, там на машині тебе на переході не зіб'ють, і на Лексусі викладачі студнтів підвозять...
Це так, про економіку,взагалі, мовчу!
Якщо самі не розумієте-не пишіть, вивчіть це питання,тоді розказуйте хто такі українці і як їх звати,і які вони!
Українці російською не спілуються у Луцьку, адже, вони українці...,а не "панаїхавшиє" із Запарожья,куди Сталін Вас висилав...
Тому, менше оцих байок та заздрості,Росія, без Україні-ніхто, там,окрім, нафти в Сибірі нема, якщо мусульмани повстануть-Росії кінець! Москва згниє...,втопиться...
Тому, будьте мудрмии, повставайте, єднаймося, давайте покладемо кінець безправ'ю в країні, кінець пануванню Рассєї над нами!
Давайте, будемо єдиним цілим у пориві до кращого майбутнього!Ніхто не каже,що до ідеального, ідеального нема ніде, але хоча б до кращого,а не до прірви у пекло!!!
Відповісти
ХТО ЗНАЄ, НА КИЇВ ОРГАНІЗОВУЮТЬ ПОЇЗДКУ , НА ПІДТРИМКУ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ ??? НА 24 ЧИСЛО

ЯКЩО ТАК ТО ОСТАВТЕ ІНФУ ЯК ЗВЯЗАТИСЯ
Відповісти
азарова каструвати привселюдно.....
Відповісти
"ккк" забанити!
Відповісти
Потрібен МАЙДАН -2 .Польові командири давйте сигнал !
Відповісти
Миколка - проститутка...!!!
Відповісти
Останні новини
Азаров відмовився від угоди про асоціацію з ЄС
21 листопад, 2013, 15:35