У Луцьку відремонтували двір на мільйон. ФОТО

У Луцьку відремонтували двір на мільйон. ФОТО
У Луцьку відкрили прибудинкову територію на проспекті Відродження 14а, 16а, 16б, ремонт якої обійшовся у понад мільйон гривень.

Відкриття відбулося 21 листопада.

Як розповів міський голова Микола Романюк, за 986 тисяч гривень із міського бюджету відремонтували дорожнє покриття і тротуари, влаштували парковку. Ще 40 тисяч гривень витратили на освітлення.

Микола Романюк пояснив, що на цей двір пішло багато коштів, оскільки він дуже великий. Фактично до нього входить 5 п’ятиповерхових будинків та 1 дев’ятиповерхівка.

У дворі встановили і дитячий майданчик. За словами мера, завдяки благодійному фонду «Волинська родина» Ігоря Єремеєва встановили ігровий комплекс, дві гойдалки, гойдалку-балансир, карусель, дві лавки та смітник.

Загалом на 2013 рік було заплановано відремонтувати 24 прибудинкові території. Цей двір – 19-ий. Всі плани не зможуть виконати, оскільки через сильну зливу влітку довелося вкласти гроші у ремонт шкіл, які постраждали від води.

У відремонтованому дворі живе луцький краєзнавець Вальдемар Пясецький. Він сказав, що є великий контраст із новим двором та його під’їздом. У під’їзді живуть кілька неблагополучних сімей, які не можуть зібратися грішми, тому другий і третій поверхи - обдерті. Пясецький сподівається, що і тут колись наведуть лад.
Під'їзд, в якому живе Пясецький
Під'їзд, в якому живе Пясецький
Романюк і Пясецький
Романюк і Пясецький

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
то писецкий, капец, разве это стоит лимон гривен?
Відповісти
1000000 Гривень за ось це???????
Відповісти
С*КИ, ВИ ЗНОВУ ВКРАЛИ ГРОШІ!!! Це очевидно! Навіщо так дурити громаду???

П.С. ВолиньПост, даєеш кошторис вартості робіт в студію!
Відповісти
В місті багато робиться хороших речей. Поступово впрорядковуються двори і сквери. А ці пани в личаках хочуть, аби все було зразу і в кожному лучанину бачать потенційного злодія. Так не буває. Це тільки постоли можна швидко сплести, та й то час треба: дочекатися літа, надерти лика, висушити. Мотай на вус, "пане" пастух чи підпасич. Та й воєводства на Волині немає. Може ти помилився? Їдь до пшеків, там воєводства. А голові міста і Єремеєву дякую, бо живу в цьому дворі.
Відповісти
якби не Твоє остання речення, то я би змусив себе позбутись самоповаги і перейменувати себе в пастуха. А так, вибачай, ПІДЛАБУЗНИК з цього двора. Бо я теж з цього двору!!! І мені було би приємно якби і двір будинку №12 та девятиповерхівки №29 на Сагайдачного відремонтували НА ЦІЖ ГРОШІ!!!

Відповісти
ремонт обійшовся у понад мільйон гривень.)) да... ДОРОГІ у нас ПІДРЯДНІ організації ))) напевне простому робітнику офіційно платять по 10000 тисяч заробітної плати ! )))).
Відповісти
ага, а дві не хочете?
Відповісти
там асфальт по 10000 метер кв.
Відповісти
В цьому дворі таке бидлоття абітаєт, що слід готувати наступний мільйон.)
Відповісти
В місті багато робиться хороших речей, але не такою ЦІНОЮ???
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відремонтували двір на мільйон. ФОТО
21 листопад, 2013, 16:46