Луцький мер покатався містом. ФОТО

Луцький мер покатався містом. ФОТО
Луцький міський голова Микола Романюк ознайомився із перебігом ремонту мосту на Рованці, а також вулиць Боженка та Гнідавської.

«Вояжував» містом мер сьогодні, 21 листопада, ‒ повідомляють у прес-службі луцької мерії.

Так, Микола Романюк оглянув, як триває ремонт моста через річку Стир на вулиці Карпенка-Карого. Зараз тут перекрита одна смуга руху автомобілів. Працівники підприємства «Мостозагін № 60» завершують монтаж деформаційних швів. Після цього вкладатиметься асфальтне покриття. Роботи виконуються поетапно, спочатку було зроблено одну смугу, а нині ‒ завершують іншу.

Працівники підприємства «Луцькавтодор» здійснюють асфальтування пішохідної доріжки. Також тривають роботи із ремонту елементів зовнішнього освітлення.

Міський голова поспілкувався з працівниками, зауваживши, що міст ‒ це складний інженерний об’єкт і його ремонтувати важче, ніж звичайну дорогу. За його словами, розраховували зробити усе швидше, але, через технологічні процеси, роботи затягнулися. Довелося практично до основи все знімати як на тротуарах, так і на проїжджій частині, і по-новому вкладати.

«Крім того, ускладнював проведення робіт й інтенсивний рух транспорту. Повністю закрити міст не можливо, адже тут ‒ об’їзна дорога і йде постійний рух автомобілів. Однак, незважаючи на це, роботи підходять до завершення. Я переконаний, що відремонтований міст служитиме ще довгі роки», – наголосив мер.

Потому міський голова оглянув вулицю Боженка, де триває ямковий ремонт. Також Микола Романюк оглянув вулицю Гнідавську. Тут розпочалися ремонтні роботи на відрізку від перехрестя з вулицею Потебні до мосту через старе русло річки Стир. Працівники підприємства «Луцькавтодор» здійснюють роботи із демонтажу старого асфальтового покриття.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дороги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шкод, що я тоді не проїджав коли був наш любий мер плюнув би в його пишну мордяку за розбиту підвіску на тому мості який розритий понад місяць стояв...які там нах..рен роботи велись розрили і кинули а це єдина дорога з гпз як хочете так і їдьте...
Відповісти
через Рованці їзди)
Відповісти
Накінець то мер побачить проблеми міста і лучан. Бо з кабінетів воно якось не того. Все виглядає в іншому світлі. Та й проблема тільки одна... яку б ще земельку розпиляти!
Відповісти
Мікрофон суперовий! Бабця в гості приїхала)
Відповісти
Ні! Макаров!:)
Відповісти
А нашо вони на зиму дороги роблять ?

після зими розібють нахер
Відповісти
почали ще літом, але роблять як мокре горить.
Відповісти
Кінець року ...грошики треба освоїть,в кишеньку де - шо кинуть...)
Відповісти
Міст на Рованці почали робити ще на початку літа, а може то й ще весною було... Видно півроку їм мало, щоб ремонтні роботи закінчити.
Відповісти
А відколи Стир потік поблизу вулиці Карпенка-Карого? Мабуть, цю статтю писала людина з поліської глибинки, яка абсолютно не знає Луцька!
Відповісти