Євроінтеграція провалилася: українці виходять на Майдан. ФОТО. ВІДЕО

Євроінтеграція провалилася: українці виходять на Майдан. ФОТО. ВІДЕО
На Майдані Незалежності у Києві збираються всі, хто за євроінтеграцію.

Веб-камери на площі вже вимкнули, - пише Українська правда.

"На Майдані Незалежності стоять веб-камери, які наживо транслюють все, що там відбувається в інтернет. Як мені стало відомо, сьогодні з 18:00 з невідомих причин не було передачі сигналу, жодна веб-камера не працює", - сказав активіст ВК "НАСТУП" Роман Федчук.

Він зазначив, що 21 листопада 2013 року о 22:00 на Майдані Незалежності зберуться всі, кому небайдужа доля країни та хто за Євроінтеграцію.

Як відомо, в четвер, 21 листопада, уряд вирішив призупинити процес підготовки до укладання угоди про асоціацію з ЄС.

Парламент у четвер відхилив всі 6 законопроектів щодо виїзду ув'язнених для лікування за кордон. 21 листопада ввечері місія Європарламенту у складі екс-президентів Пета Кокса та Олександра Квасьнєвського висловила глибоке розчарування рішенням уряду України відкласти підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом і закликали президента Януковича дотриматися своїх обіцянок щодо закону про лікування ув'язнених.

У блогах на "Українській правді" активний учасник Помаранчевої революції, народний депутат України Андрій Парубій написав, що також йде на Майдан.

"Йду на Майдан! Вже! Зараз! Є дні, які визначають майбутнє держави. Сьогодні такий день. Якщо будемо байдужими, як тоді пояснити нашим дітям, що ми зрадили їхнє майбутнє? Дев'ять років тому в цей вечір я поїхав на Майдан. І йду зараз. Конкретного плану дій нема. Там зустрінусь з побратимами і прийму рішення. До зустрічі!", - пише Андрій Парубій.

Фото Оксани Коваленко
Фото Оксани Коваленко
Фото Оксани Коваленко
Фото Оксани Коваленко


За повідомленням видання, поки на центральній площі міста висловити невдоволення прийшло близько 30 людей, однак кількість постійно збільшується.

Небайдужі почали самоорганізовуватися за допомогою соціальних мереж, тож інформація про час зустрічі на Майдані Незалежності коливається від 22:00 до 23:00 21 листопада.

Зокрема журналіст Мустафа Найєм на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook написав: "Встречаемся в 22:30 под монументом Независимости. Одевайтесь тепло, берите зонтики, чай, кофе, хорошее настроение и друзей. Перепост всячески приветствуется!"

Варто зауважити, що його пост за лічені хвилини набрав безліч лайків. У коментарях люди підтримують таку ініціативу і обіцяють особисту участь.

Менше години тому на Майдані було лише 10 людей. Фото станом на  22:24.
Менше години тому на Майдані було лише 10 людей. Фото станом на 22:24.
 Захищати євроінтеграцію прийшов Архип з австрійським корінням
Захищати євроінтеграцію прийшов Архип з австрійським корінням


У коментарях у соціальній мережі голова Волинського центру політичного аналізу і консалтингу Михайло Наход повідомив, що вирушає на Київ.

ЧИТАТИ ПРО АКЦІЮ ПРОТЕСТУ В ЛУЦЬКУ

Разом із тим, користувач Олександр Роджерс щодо допису Мустафи пише: "Лайков почти 900. Перепостов вообще 1200. Сейчас 22:32. Майдан ПУСТ.

Водночас повідомляють вже про близько тисячі обурених зупинкою євроінтеграції.

Підхід до Адміністрації президента, яка знаходиться на вулиці Банковій в Києві, перекрили автобусами з силовиками.

Виконують Гімн України
Виконують Гімн України


Як повідомив Мустафа Найєм, люди рушили колоною на Банкову, до Адміністрації президента.

Як пише Українська правда, на Майдані зібралося більш як півтори тисячі людей.

Оксана Коваленко опублікувала чергову порцію фотографій з Майдану Незалежності.



О 0:29 Nata Khomyak пише в Facebook, що виступає Віталій Кличко. "Говорить азірівкою, але сприймається ок.)" - коментує вона.

ЗМІ повідомляють, що євромітинги відбуваються в Харкові та Львові.



О 0:54 Nata Khomyak пише в Facebook, що людей меншає, а ОМОНу більшає. Лишаються лише ті, хто поруч живе, чи немає грошей на таксі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди! Пора і Луцьку виходити на театральну площу!
Відповісти
Люди, коли в Луцьку організовується акція протесту?
Відповісти
24.11 о 12:00!!!
Відповісти
Лучани,хто готовий вже сьогоднi вийти на Театральний майдан?
Відповісти
Я Вам вже 10 назву,які готові!Які питання?
Давайте всі повстанемо!
Блін,чи ми ще довго візи будемо робити до Польщі та платити 55 євро ні за шо та кланятимемось Росії?
Ще довго нам зарплату у 2000грн. платитиметь та пенсії по 1000грн.,а в Луцьку Порше більшатиме та Лексусів,як грибів після дощу?!
Народ,схаменіться!
Якраз таки тут і якщо ми здамося,все, міняймо історію, в нас є діти,будуть діти, Ви хочете щодня на двір боятися вийти?! Або зараз,або ніколи!Думайте!
Відповісти
Блін, плакати хочеться, чесно!
Луцьк,ну не вже ми не такі як поляки?! Невже ми не можемо своє життя покращити?
Єдиний вихід-повстання і це правда, і це нормально, це свобода, це демократія, так ми тільки здолаємо...
Вже сльози на очі навертаються, як згадаю,що було під ча Помаранчевої революції, але ми не маємо здаватися, упускти руки,ніколи,ні за що!!! Тоді ще тільки краще ворогам зробимо!
Відповісти
Треба захищати наші права!!! Усе політики вирішили одноосібно. А народ хто питав? Коли вже наш народ не буде чорноробочим обслуговувачем примх багатіїв, а буде ДЖЕРЕЛОМ ВЛАДИ?
Відповісти
Створюємо групу у соціальних мережах і визначаємо час і місце, та поширюємо інформацію серед знайомих та близький... часу більше немає... люди, прокидайтесь пора творити майбутнє власними зусиллями
Відповісти

Платформа для спілкування та координації дій.
Безстроковий мітинг на підтримку євроінтеграції України у Луцьку
http://vk.com/maidanlutsk

Приєднуйтесь
Відповісти
Ющенко-ТАААААААААК, Йуля-ТАААААААААК! На майдан!!!
Відповісти
Тєбє - туди
Чємайдан, вакзал, рсєя
Відповісти
На майдан, пся крев!
Відповісти
Хлопці і дівчата, все вирішується у Києві. Хто має змогу і час, не чекайте, збирайтеся і вирушайте до столиці. Можете групами або поодинці.
Відповісти
Це реально вже занадто, давайте покажемо Бандюковичам, що не вони тут правлять, а народ.
Відповісти
До столиці всі не доїдуть. Будуть чинити перешкоди. Треба виходити всюди. Хто не може до столиці, виходьте в Луцьку, Ковелі, володимирі, Нововолинську, Ківерцях, Рожищах, Маневичах, Камені, Любешові. Інакше всіх ментів звезуть до Києва. Треба щоб у них на місці було роботи по вуха. Вставйте всі. Це лихо вас не обійде. Хай земля горить під ногами окупантів. Слава Україні!
Відповісти
отамане, ти забув додати Ліпіни та Олику. Це-основні пункти збору.
Відповісти
Євроінтеграція провалилася!!! Усьо пропало!!!! На майдан!!!!!!!!
Відповісти
ЇХ З ТИХ ТЕПЛЕНЬКИХ КАБІНЕТІВ, НА ВИЛА !!!!!!
Відповісти
Бригада остарбайтерів з Москви.ВИІЗДИМО НА МАЙДАН ЩОБ ПІДТРИМАТИ НАШИХ ДІТЕЙ БО ІХНЄ МАЙБУТНЄ У ЄВРОПІ.НЕХОЧУ ЩОБ МІЙ СИН ІШАЧИВ НА МОСКАЛЯ.ВПЕРЕД У ЄВРОПУ.
Відповісти
Бригада остарбайтерів з Москви.ВИІЗДИМО НА МАЙДАН ЩОБ ПІДТРИМАТИ НАШИХ ДІТЕЙ БО ІХНЄ МАЙБУТНЄ У ЄВРОПІ.НЕХОЧУ ЩОБ МІЙ СИН ІШАЧИВ НА МОСКАЛЯ.ВПЕРЕД У ЄВРОПУ.
Відповісти
Если Евросоюз считает Украинцев европейцами, тогда почему Украинцам нужно получать Шенгенскую визу и при чём, очень сложно, имея 75% отказов в получении этой визы. И вообще Евронтеграция – это игра напоминающая финансовую пирамиду, которую устроила Германия для лохов из Европы. Статистика создания Евросоюза и затем Еврозоны показала, что рухнули все европейские компании по авиаперевозкам - КРОМЕ НЕМЕЦКИХ, постоянно трясёт компании по железнодорожным перевозкам – НО НЕ НЕМЕЦКИЕ, обанкротились такие монстры как «Мулинекс», «Фёст Альпино» и тд. – НО НЕОБАНКРОТИЛОСЬ НЕ ОДНО БОЛЬШОЕ НЕМЕЦКОЕ ПРЕДПРИЯТИЕ, рухнула экономика Греции, Болгарии и на грани обвала экономики Италии, Испании, Португалии, Ирландии, Голландии, Франции и Прибалтийских государств. Польша заинтересована в подписании ассоциации с Европой со стороны Украины по причине того, что начинается выкачивание денежной массы из Польши в Европу и в первую очередь в Германию и если Украина сможет избежать евро-интеграцию, то через два три месяца Польша будет проходить то, что проходят Болгария и Греция. Евро-интеграция это игра в финансовую пирамиду, в которой победитель один – это Германия. На сегодняшний день они готовы объявить Европой даже Монголию или Китай, лишь бы продолжить финансовую пирамиду под названием «Евро-интеграция». Евросюзу нужны неограниченные доступы к рынкам сбыта, так как у них постоянный кризис перепроизводства и никто не пустит на рынки Евросоюза Украинскую товарную массу, кроме зерна и сырьевой базы – энергоресурсов. Нужно не забывать чем закончилась дружба Горбачёва с Германией, чем закончилась дружба Югославии с Германией и Евросоюзом. Нужно помнить, как Украину лишили ядерного оружия и под какие гарантии со стороны Евросоюза и что эти гарантии не выполнялись и невыполняются по сей день. Нужно задуматься – почему Англия и ещё несколько Скандинавских стран отказываются от Еврозоны и время от времени вводят товарные квоты и таможенные сборы на импорт из Евросоюза. Уверен, что в 2014 Евросоюз «начнёт трясти», если они срочно не интегрируют в Евросоюз каких-нибудь желающих лохов или не прекратят надувать воздухом валюту «евро». Понятно, что нам нужно строить демократическое – правовое государство СОЗИДАТЕЛЕЙ А НЕ РАЗРУШИТЕЛЕЙ. К сожалению мы режим заводы на металлолом и готовы продаться всем кто больше заплатит – И ЭТО КАСАЕТСЯ КАК ВЛАСТИ ТАК И ОПОЗИЦИИ!!! НАРОД УКРАИНЫ ОБМАНЫВАЮТ ВСЕ СОВРЕМЕННЫЕ ПОЛИТИКИ, НО НАРОД ЭТОГО НЕ ПОНИМАЕТ!!! Народ непонимает. Что евроинтеграция – это не для простых людей, и мы массово без виз ездить в Евросоюз не будем – в особенности на работу. Если бы в Евросоюзе хотели бы – давно бы отменили визы для всех граждан Украины. Украина нужна Евросоюзу в качестве громоотвода от очередного экономического кризиса вызванного перепроизводством!!!
Відповісти
Єдиний розумний коментар.Але це все люди розуміти не хочуть. Вони хочуть виїхати туда, де їм гарно жити. САМЕ ВИЇХАТИ ТУДИ!Ніхто не думає про майбутне УКраїни в межах самої країні. Важливо одне- виїхали звідси, мати для цього можливість. Але ми, рядові українці, як її не мали, так мати і не будемо. Тому що ми для них- третій сорт і бачити нас там в якості сусідів на своїй землі ніхто не бажає.Але ми дуже багато втратимо.Ніхто не хоче думати...НА жаль
Відповісти
у устал так жить я шахтер а мои дети голодные и я загнанный вашей властью раб поставленный в рамки в стойло
Відповісти
у устал так жить я шахтер а мои дети голодные и я загнанный вашей властью раб поставленный в рамки в стойло
Відповісти
служил сам в вв мвд в киеве в 97 год скажу так периходилось сталкиватся с беркутом по патрулю я в барсах служил вч 3027 это твари редкие мусора это вирус и крыша блатнюков у власти
Відповісти
Останні новини
Євроінтеграція провалилася: українці виходять на Майдан. ФОТО. ВІДЕО
21 листопад, 2013, 21:41