«Таврія» - «Волинь»: напередодні

«Таврія» - «Волинь»: напередодні
Луцька «Волинь» готується до поєдинку з «Таврією» в Криму.

Тому часу на акліматизацію чи відновлення після переїзду команді не потрібно, - повідомили у клубній прес-службі.

Лучани із 15 листопада мешкали в Гаспрі, що поблизу Ялти, а напередодні гри із «Таврією» вони переїдуть до столиці Криму.

Під час зборів команда зіграла два товариських матчі. Російській «Волзі» лучани поступилися (0:1) після голу, пропущеного з пенальті, а місцеву ялтинську «Жемчужину» перемогли у вівторок 5:1. «Таврія» ж обмежилася одним спарингом – програла «Севастополю» 0:1.

В обох командах відсутні дискваліфіковані виконавці. Натомість тільки напередодні матчу стане зрозуміло, хто із травмованих раніше «волинян» зможе допомогти команді. В господарів під питанням вихід на поле Селіо, Калініченка та Путраша.



«Таврія» наразі остання в календарі, однак лучанам немає сенсу зважати на цю обставину, адже в кримчан однакова кількість набраних очок із запорізьким «Металургом», а в світлі змін в турнірній таблиці, пов’язаних із зняттям «Арсеналу», «Говерла» підсунеться до аутсайдерів на відстань чотирьох балів.

У минулому турі команда Христопулоса відібрала очки в непоступливої вдома «Зорі» (0:0).

В чемпіонатах України матчі суперників наразі проходять із перевагою першого чемпіона України – з 23 зустрічей «Таврія» перемогла у десяти, сім виграли «волиняни», шість матчів переможця не виявили (різниця забитих-пропущених голів – 31:15).

Недільний матч буде вже четвертим для команд цього року. Наразі зберігається повне статус-кво: +1=1-1. «Волинь» програла на виїзді у грі другого кола минулого чемпіонату, виграла вдома в 2-му турі цього чемпіонату (блискучий гол забив Ерік Бікфалві) та зіграла у нічию 1:1 в товариському матчі у вересні цього року (тоді команда також перебувала паузу в чемпіонаті в Криму).

Отже, чекаємо матчу на сімферопольському «Локомотиві». У неділю в столиці АРК очікуються курортні для листопада +12-+14 градусів, без опадів.

Матч розпочнеться о 13:30, телетрансляцію проведе канал «Футбол».

Обслуговуватиме поєдинок арбітр Віталій Романов із Дніпропетровська.

Поєдинок молодіжних команд відбудеться у суботу 23 листопада на базі «Таврії» в Поштовому. Початок гри о 13:00.

Матч обслуговуватиме арбітр Скрипак із Київської області. Переглянути онлайн-трансляцію матчу «молодіжки» можна буде на офіційній сторінці клуба у Фейсбуці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Таврія» - «Волинь»: напередодні
22 листопад, 2013, 10:29