«Аграрний» комітет Ради підтримав ініціативу нардепів з Волині

«Аграрний» комітет Ради підтримав ініціативу нардепів з Волині
Комітет з питань аграрної політики та земельних відносин Верховної Ради підтримав законопроект №2609а «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо забезпечення безпечної експлуатації сільськогосподарської техніки)», який внесли народні депутати з Волині Степан Івахів, Ігор Єремеєв та Сергій Мартиняк.

Мета цього законопроекту – відмінити техогляд сільськогосподарської техніки, який сьогодні перетворився на суцільну корупційну схему та годівницю для приватних структур, - пише в Колонці автора на ВолиньPost народний депутат Степан Івахів.

Маючи сумний досвід розгляду цього законопроекту на Комітеті із законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, він каже, що був приємно здивований конструктивною роботою Аграрного комітету.

Мажоритарні депутати від різних фракцій, які були присутні на комітеті, замість запитань до доповідача, наводили безліч власних аргументів на користь прийняття законопроекту №2609а.

Нардепи-мажоритарники від сільських територій на власному досвіді переконалися, що технічний огляд сільськогосподарської техніки сьогодні ніяк не впливає на поліпшення технічного стану тракторів та причепів, а лише щорічно відбирає у селян майже 150 мільйонів гривень.

"Депутати, які обралися до Верховної ради за партійними списками, уважно вивчили всі матеріали по даному законопроекту, і в них виникло тільки одне питання – яким чином ця корупційна схема збереглася аж до сьогодні? В результаті Комітет з питань аграрної політики та земельних відносин, до складу якого входять депутати зі всіх парламентських фракцій, одноголосно погодився з необхідністю скасування техогляду сільгосптехніки та вирішив підтримати законопроект №2609а", - пише Івахів.

Нагадаємо, кілька днів тому канал ТВі розбирався, хто наживається на техогляді сільгосптехніки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Івахів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Аграрний» комітет Ради підтримав ініціативу нардепів з Волині
22 листопад, 2013, 11:31
Євромайдан в Києві. ФОТО
22 листопад, 2013, 11:30