Мер Луцька визначив, хто керуватиме створенням Центру для безпритульних

Мер Луцька визначив, хто керуватиме створенням Центру для безпритульних
Перший заступник міського голови Святослав Кравчук відповідатиме за реалізацію проекту "Створення Центру реінтеграції бездомних осіб в Луцьку".

Відповідне розпорядження підписав мер Микола Романюк.

Нагадаємо, для потреб Центру реінтеграції в рамках вищезазначеної ініціативи планується здійснити реконструкцію приміщення та відповідного його обладнати (мікрорайон Вересневе, вулиця Корольова, 3), купити спеціалізований автомобіль, а також створити умови для відділення нічного перебування бездомних та для відділення ресоціалізації.

Партнером Луцької міської ради в рамках реалізації цього проекту є Волинський обласний благодійний фонд "Переображення", тому співорганізатор проекту буде представник Фонду.

Також мер доручив управлінню капітального будівництва технічний та загальний нагляд за проведенням ремонтних робіт та облаштуванням приміщення Центру реінтеграції бездомних осіб.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Кравчук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а дякую?
Відповісти
"Ласка"Кравчук!:)
Відповісти
Ви скажіть за шо чиновникам гроші платтять як вони такі глупі рішення придумують,шоб поставити цей центрер міжду школою і садком
Відповісти
Вам скільки років шановна,що ви задаєте дитяче запитання?Скажіть ,хто в нас і коли ДУМАЄ?Все робиться в попихах і без обдумання аби пропіаритись,що зробив "дуже важливу"справу.
Відповісти
Слава Славі Кравчуку!!!!
Найбільш одіозному, точніше ідеотичному, застумнику міського голови. За що він так ненавидить мешканців Вересневого?!
Відірвав собі гектар земельки на пр. Відродження, збудував хороми та відгородився від людей двометровим парканом. Хай краще на тому вкраденому гектарі, біля свого будинку, збудує притулок для безхатченків та перенесе туди притулок для собак.
Відповісти
ви просто не нормальні люди, читаючи ваші коментарі, про які права людини може йти мова? всі люди рівні та заслуговують достойного відношення до себе. у цьому притулку людям, котрим не так як вам пощастило в житті хоч якось зможуть допомогти, а ви здатні думати і піклуватися лиш за власний комфорт.ось вам і Україна, ось вам і щирі українські люди, ось вам і християни які не здатні возлюбити ближного свого.Слава вам, любі друзі
Відповісти
люди, читаючи ваші коментарі і дивлячись на той мітинг, котрий був сьогодні у Вересневому, можна подумати що ви з'їхали з глузду!А як же права людини? А як же гуманність а як що до гідного відношення до людей?Про що взагалі може йти мова,якщо ви власний комфорт ставите вище ніж життя можливо навіть сотень людей?У цьому притулку, людям, котрим в житті пощастило менше ніж вам буде по можливості надана хоч якась допомога.Ось вона Україна, ось вона-українська щира натура, ось вона-християнська етика, а як на рахунок возлюбити ближнього свого?
Відповісти
Останні новини
Мер Луцька визначив, хто керуватиме створенням Центру для безпритульних
22 листопад, 2013, 12:18