Мешканці Вересневого - проти Центру для безпритульних біля їхніх осель

Мешканці Вересневого - проти Центру для безпритульних біля їхніх осель
Мешканці мікрорайону Вересневе в Луцьку влаштували невеликий мітинг через створення Центру для безпритульних.

На спонтанне дійство люди зібралися 22 листопада біля приміщення амбулаторії сімейної медицини на вулиці Корольова, – пише IA ZIK.

На стихійну акцію протесту вийшли понад півсотні лучан, які мешкають на Вересневому.

«Ми не хочемо, щоб це тут було, бо тут лікуються люди. А бомжі, наркомани – в них є відкрита форма туберкульозу. А в нашому районі дуже багато дітей, в яких немає щеплень. Ми переживаємо через це. Ми лише нещодавно це довідалися. А як виявляється, це рішення прийняли ще два роки тому. Тут школа недалеко, садочок, будинок культури», – нарікає молода мама Інна Ковальчук, яка на мітинг прийшла із малечею.

Із нею погоджується і інша лучанка.

«Якщо влада хоче зробити добру справу – ми не проти. Але нехай це зроблять в промисловій зоні, а не тут, де проживають люди, де багато інвалідів, де багато дітей. Нам потрібна поліклініка, вузькі спеціалісти. У нас лише один сімейний лікар! Пришліть нам хірурга, зробіть рентгенкабінет, пришліть нам дитячого лікаря», - мовила вона.

Упродовж години до мітингарів ніхто із луцьких чиновників так і не завітав.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я, як і всі місцеві жителі, мало сказати здивована,а обурена. Чому обраний наш мікрорайон, можна сказати сільського типу? Тут і своїх маргіналів вистачає. Я, звісно, дуже переживаю за свою внучку. В мікрорайоні дійсно проживає дуже багато дітей, яким і так не дуже є де подітись, так як і мамам з калясками. А тим більше розташувати такий центр в поліклініці? А зовсім поряд школа, дитячий садок!! Думаю, наші можновладці не хотіли бтакого сусідства ні собі, ні своїм дітям. Цікаво було б знати і думку санітарної служби.
Відповісти
ото вже їм буде весело там жити ))))
Відповісти
Давайте усі разом подякуємо заступнику мера Славіку Кравчуку, бо це саме його ідея зробити з Вересневого депресивний район. Саме за його ініціативою у Вересневому розташувався притулок для собак. А зараз ще безхатьків поселять. Що наступне?!
Відповісти
Слава Славі Кравчуку!!!!
Найбільш одіозному, точніше ідеотичному, застумнику міського голови. За що він так ненавидить мешканців Вересневого?!
Відірвав собі гектар земельки на пр. Відродження, збудував хороми та відгородився від людей двометровим парканом. Хай краще на тому вкраденому гектарі, біля свого будинку, збудує притулок для безхатченків та перенесе туди притулок для собак.
Відповісти
То капец, більше в Луцьку місця нема чи що??? в тому місці ходить найбільше людей, дітей бо школа, будинок культури, а вони там хочуть будувати...
Відповісти
да наш район і так відстійний!!! чого вас не турбує шо там наріків купа?? Алкашня кругом!! 2 генделика стоїть! і це нормально? а ви тут ниєте за тих безхатченків. фу, стидно за вас, сусіди! Молодь пропадає тут, діти ростуть дивлячись на це все! Скільки малолітніх планокурів і дівчат легкої поведінки.. а ви.. "моя дитина побачить бомжа.. ааа, ужас".. а це що живе в смітнику це нічого. все в порядку.
Відповісти