За побиття вагітної, яка від цього втратила дитину, волинянин сяде на 6 років

За побиття вагітної, яка від цього втратила дитину, волинянин сяде на 6 років
Шість років позбавлення волі, відшкодування 25-ти тисяч гривень моральної та майже 10-ти тисяч матеріальної шкоди – таким став вердикт Феміди для раніше судимого жителя Волинської області.

Зловмисник чотири роки і три місяці відбував покарання в місцях позбавлення волі за грабіж та виготовлення наркотиків. У березні 2010 року він звільнився. Постійного місця роботи не мав, сім’ї не створив, бо випивав і перебував на обліку у наркодиспансері, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

У грудні 2012 року чоловік знову потрапив у поле зору правоохоронців. Цього разу – за побиття вагітної жінки.

Під час досудового слідства правоохоронці з’ясували, що жінка, посварившись зі співмешканцем, зустрілась зі своїм знайомим і попросилася переночувати в нього. Коли вони прийшли до квартири, вирішили, так би мовити, відзначити зустріч. Згодом до них приєдналися ще кілька друзів господаря помешкання. Зрештою, коли всі були напідпитку, між жінкою та її товаришем виникла суперечка, а потім і бійка. Спочатку зловмисник вдарив рукою по обличчю, ногами – по ногах, а потім, знаючи, що жінка вагітна, наніс три удари у живіт. У результаті спричинив тяжкі тілесні ушкодження, адже після побиття вона втратила дитину.

Таким чином правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Під час розгляду справи у залі суду обвинувачений свою вину не визнавав, натомість переконував, що жінка обмовляє його.

Луцький міськрайонний суд Волинської області детально розглянув усі обставини та призначив чоловікові шість років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
За побиття вагітної, яка від цього втратила дитину, волинянин сяде на 6 років
22 листопад, 2013, 14:38