Як Кличко, Тягнибок і Яценюк мітингували на Євромайдані. ФОТО

Як Кличко, Тягнибок і Яценюк мітингували на Євромайдані. ФОТО
Увечері в четвер, 21 листопада, на Майдані Незалаженості до мітингу незгодних з Лідери опозиційних до чинної влади партій взяли участь в мітингу на Майдані Незалежності, 21 листопада.

Також сюди прийшли їхні політичні соратники, - пише Кореспондент.

Нагадаємо, в ніч на 22 листопада на Майдані Незалежності зібралися від 1 до 3 тисяч людей. До ранку ця кількість скоротилася до кількох сотень, проте учасники зазначають, що люди знову прибувають на Майдан.

За словами мітингувальників, чіткого плану дій у них немає, але вони очікують масовості акції та пропонують влаштувати цілодобову варту. Крім того, як розповіли учасники мітингу, вони поширюють у вишах листівки із закликом прийти на Майдан і підтримати протести.

Також на місці мітингу встановлена ​​пластикова прозора коробка-скарбничка, за допомогою якої збирають кошти на підтримку Євромайдану.

Як повідомили в МВС, правопорядок на місці проведення мітингу забезпечує кілька міліцейських патрулів. Міліція закликає мітингувальників не порушувати законодавства та поводитися толерантно.

24 листопада лідери опозиції планують у Києві великий мітинг на підтримку євроінтеграції і закликають людей долучатися до нього вже зараз.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як Кличко, Тягнибок і Яценюк мітингували на Євромайдані. ФОТО
22 листопад, 2013, 16:06