Відома блогерка показала лучанам мотиви міст України. ФОТО

Відома блогерка показала лучанам мотиви міст України. ФОТО
Популярна блогерка Ольга Супрун (більш відома в інтернет-спільноті як Біло4ка) показала у луцькій кав’ярні «Кофеїн» виставку своїх малюнків «Міст О».

Презентація відбулася 23 листопада. Художниця завітала до Луцька в рамках конференції для української інтернет-спільноти Volyn MediaCamp. Свого часу Ольга Супрун була доповідачем на конференції, а нині показує свій художній талант.

Усі 20 робіт майстра репрезентують міста західної України, зокрема і Луцьк. А тому на кількох роботах зображені пам'ятник Лесі Українці, скульптура Слоника, що неподалік Ботанічного саду міста.

Ольга Супрун за професією архітектор, тому, пояснює, любить зображати будинки та вулички міста. Свій стиль вибудувала після картини «Чашка з трамваєм», яка відображає львівські мотиви та дух.

«Мені важко сказати, яке місто для мене є рідним. Всі вони мені рідні. У Львові познайомилися мої батьки, тому це точка відліку», - пояснює Супрун.

Художник каже, що загалом на 20 картинах уважний глядач може відшукати вісім церков, два театри, одну філармонію, фонтан, слона, кота та навіть метелика.

Роботи Ольга Супрун експонуватимуть у кав’ярні до 30 листопада.

Довідка:

Блог Ольги Супрун «Історія життя Анни Бойко», яка більш відома в інтернет-спільноті як Білочка, визнаний кращим у 2011 році у конкурсі блогів BUBA в категорії «Найкращий особистий блог». У 2013 році Ольга виграла в номінації «Найкращий мікроблог українською» на міжнародному конкурсі The Bobs від медіакомпанії Deutsche Welle.

Ольга Супрун
Ольга Супрун


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
швидше за все, мається на увазі пам'ятник Лесі Українці, а не "скульптура"?
Відповісти
Автору статті: Шановний(а), в найпершому рядку ви встигли показати свої скупі знання правил української мови. Тавтологія не допустима в журналістиц:і відома-відома. Далі навіть читати не захотілося, хто знає скільки там ще помилок.
Відповісти
оперативно працюєте
Відповісти
Білочка суперова! ;)
Відповісти
Ковеїн чи Кофеїн?
Відповісти
кав’ярня "CoffeIn" (вул. Винниченка, біля колишнього Будинку офіцерів)
Відповісти
Останні новини
Відома блогерка показала лучанам мотиви міст України. ФОТО
23 листопад, 2013, 15:01