У Луцьку палили символіку СРСР. ФОТО

У Луцьку палили символіку СРСР. ФОТО
Активісти луцького євромайдану на центральній площі міста 23 листопада спалили зображення радянської символіки.

Спалення відбулося у так званому «смітнику історії», повідомляють в ГО "Національний Альянс".

Таким чином активісти провели акцію «НІ – реінкарнації СРСР!» в рамках безстрокової акції в підтримку євроінтеграції України сьогодні, 23 листопада.

Учасники акції по черзі підходили до мікрофону і висловлювалися чому вони проти реінкарнації СРСР. Зокрема порівнювали Митний союз із СРСР, говорили, що не хочуть повторення Голодомору-геноциду, не бажають, аби Україна була у складі імперії.

Потім усю «символіку», таку як імпровізований прапор СРСР, зображення пам’ятників Сталіна та Леніна, зображення ордену червоної зірки, зображення «вождів» Радянського союзу кидали у смітник, де вона горіла до тла.

Завершилася акція колективним скандуванням "НІ - реінкарнації СРСР".

До слова, євромайдан у місті Луцьку триває другий день. Станом на 14:30 на мітингу близько ста людей. Активісти збирають підписи за євроінтеграцію, зокрема підписалося більше тисячі лучан.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 55
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Позабували вже звідки війна, фашизм... почались? Рвіть горлянку - Європа вам ще добрячого копняка дасть!!! Спитайте у батьків, дітвора нерозумна, завдяки кому і чому ви на цьому світі жевете?!
Відповісти
ахаххаха
Відповісти
Слухай ,ти ,задрипана комуністка ,вчи історію і не слухай того урода Симоненка ,який є агентом кремля в Украіні ,він паскуда, навіть голодомор не визнає ,це кодло комуністичне ,вже давно пора заборонити ,або висилати нафіг в іхню РАШКУ.
Відповісти
Голодомори, концтабори, розстріли інакомисляичх почались з СРСР. Це Сталін разом з Гітлером розв`язав війну в Європі. Це комуністи підтримували гітлерівську Германію.Це НКВС навчав гестапо навикам катування людей.Якщо гітлерівці нищили інші народи то компартія знищила більше 80 мільйонів власного народу.Це Катерина друга ввела кріпосне право в Україні.На протязі більше 350 років Росія нищила український народ.Може вже хватить працювати на "старшого" брата. Треба жити своїм розумом.
Відповісти
Голодомори, концтабори і розстріли українців почались в "цивілізованій" Європі задовго до СССР.Спеціально для знищення українців "добрий дідусь" цісар Франц Йосиф І заклав на початку вересня 1914 року перший в Європі концтабір Талергоф у Австрії. Саме австрійцями були, як і Гітлер, так і головні бонзи СС. Так що вчити більшовикам альпійських нібелунгів було нічого. Щодо "кріпосного права". Воно, як не дивно, до нас прийшло теж з цивілізованої Європи, поширившись із Англії 9 століття, триваючи в тій же Європі до 19 століття. У прогресивній США чорношкірих вважали за нелюдей ще якихось 50 років тому. Учи матчасть. І розум свій май, а не повторюй штампи.
Відповісти
яблуко од яблуні далеко не падає...
Ми живемо на цім світі, завдячуючи жертовній самовідданості наших Славних предків - Воїв ратних та Князів і Королів, Козаків та Гетьманів, повстанців Холодного Яру та Отаманів, Січових Стрільців та Офіцерів Залізної Остроги, вояків Української Повстанської Армії та Провідників!!!
Ми живемо всупереч погромам Руси "ханами Батиями" за гроші московських царів, всупереч плюндруванню Києва Андрієм Боголюбським - теперішнім святим московським, всупереч винищенню Конотопа і Батурина Петром Пєрвим, всупереч руйнуванню Січі Катєриною, всупереч знищенню і забороні нашої мови Валуєвими, всупереч Лєніну і Сталіну з їхніми концтаборами, гулагами, розкуркуленнями, колективізаціями, всупереч страшному Голодомору 1933,всупереч розстрілам у тюрмах, Бабиному Яру, Катині, Мєдному, всупереч вашим рідним ЧК, НКВД, МГБ, КГБ... ЖИВЕМО ВСУПЕРЕЧ ВАШОМУ ЦИНІЧНОМУ ЗАПЕРЕЧЕННЮ ЗЛОЧИНІВ КОМУНІЗМУ!!!
А Лєнін, Сталін, Гітлер - одного поля ягоди. Бо ніхто інший як Сталін викормив у глибокій Росії, вдалині від Європи орлів гестапо та люфтваффе для Гітлера!
Знаєте, ми, діти, навчилися читати між рядків, а у вас у вухах ще промови Сталіна та Лєаніда Ілліча Брєжнєва на XXV съездє каммуністічєской партіі савєцкава саюза... Сумно... за вашу сліпоту...
Відповісти
Ти живеш на цім світі завдяки тому, що твої предки не пішли димом в європейському концтаборі, який, повторюю для особливо тупих, першим в Європі створила влада "цивілізованої" Австро-Угорщини для винищення українців-русинів. САме цій владі цісаря Франца Йосифа І служили славні Січові Стрільці, які в перших рядах окупаційних військ намотували на багнети кишки своїх православних братів. Згадав козаків? Добре. Тоді згадай, як тогочасні "євроінтегратори" живцем дерли паси з шкіри з українських лицарів Духу, запікали їх живцем в залізних биках, саджали на палю і вішали під ребра. Згадав, недоумку. Нагадаю тобі, як у відповідь, українські православні козаки й селяни шинкували шаблями і косами "євроінтеграторів" і зрадників-уніатів...
Навчившись читати "між рядків", ви втратили можливість читати взагалі, а відтак і мислити адекватно. І аргументовано дискутувати також. Одні рефлекси...
Відповісти
Мій покійний дідусь був в німецькому концтаборі . І коли він повернувся додому , як ви думаєте , як його зустрів радянський народ?! Це було дуже страшне життя. А мою бабусю німці забрали під час війни на свої заводи працювати. І як ви думаєте , що було з її життям, коли вона повернулася?! Через багато років Німеччина принесла офіційні вибачення перед людьми які були полонені і навіть виплатили , хай невелику, але компенсацію. А що зробила Росія?! Вони , навіть , не визнали голодомор !
Відповісти
Ким твій дідусь був в концтаборі? Охоронцем? Якщо так, то НАРОД його зустрів відповідно. Що ж сталося з бабусею? Напевно років з пятдесят після війни вона бомжувала по вокзалах?
Відповісти
Я написала що дідусь вже помер, доречі бабуся також. Але у вас нема поваги навіть до померлих. Прожили вони важко, але виростили хороших дітей, справжніх людей. І вони ніколи б не сказали про померлих погано.
А ви справжній проросійський приспішник. Який нормальних людей бачить тільки "ворогами народу" . І З ТАКИМИ ЛЮДЬМИ МИ ХОЧЕМО БУДУВАТИ НАШЕ МАЙБУТНЄ! Я не хочу щоб мої діти боялися що завтра оці перевертні прийдуть до них додому і скажуть що вони влада , а всі інші їм винні.
Відповісти
Чого ж ти плюєш на дзеркало. Це ж ви - "інтегратори" сьогодні юродствуєте,всіх у кого інше бачення Європи, приписавши до новітніх "ворогів народу". Ви про померлих іншої долі сьогодні дикунськими танцями топчете і палите. Ти казала не про режим, ти вела мову про НАРОД, який твого діда "страшно" зустрів. Ти ж сама промовчала КИМ був твій дідусь в концтаборі. І ще одне, зважаючи на твій вік, то дідусь ніяк не міг бути в концтаборі, а бабуся в остарбайтерах. Вони аби народились в той час
Відповісти
В ЄС вже 28 держав і ніхто копняків не отримував. А від Росії отримуємо щодено.
Відповісти
Скажи це громадянам Греції і Фінляндії, економіка яких на грані дефолту.
Зовнішні борги яких рахують десятками міліардів єврів
Відповісти
А наша країна не на межі дефолту? Росія нам допоможе?! Ще більше зажене у кут! Місце наше у Європі, це однозначно! І що б не говорили придурки-комуністи і різна шушваль, ми там будемо!!!
Відповісти
Европейское единство подразумевает всю Европу, в том числе и Россию. Многие считали, что все русские - коммунисты, в то время как в действительности представительство русских в коммунистической иерархии было менее чем незначительным. Они также считали, что русские диаметрально отличаются от европейцев. Однако у них аналогичный семейный уклад, у них древняя цивилизация, глубокая религиозная вера и традиции, что схоже с другими европейскими странами.

Центральная Европа как индустриальный центр Европы, западная Европа как культурное сердце Европы, и восточная Европа как потенциал Европы. Таким образом, Европа, была живой и реальной. Шестьсот миллионов её жителей проживали бы от Северного моря до Владивостока. На этом протяжении 8.000 миль Европа достигла бы своего предназначения. Пространство для молодых людей начать новую жизнь. Эта Европа стала бы маяком для всего мира. Замечательный расовый ансамбль. Древняя цивилизация, духовная сила и самый развитой технологический и научный комплекс.
Відповісти
Це сказав колега "Галичанських левів" - SSманів з 14. SS-Freiwilligen Grenadier-Division «Galizien» (дивізія СС "Галичина"), ідейний будівничий Об'єданої Європи, командир 28. SS-Freiwilligen-Panzergrenadier-Division „Wallonien“ (дивізія СС "Валлонія")бригадефюрер війск СС Леон Дегрель, який помер у 1994 р.
Відповісти
підтримую 100%!
Відповісти
дітей і два старих дурні - це ще не вся Україна! Дурнів багато - їх не подолати! Памятаєте?
Відповісти
обурений
Відповісти
Підгузники самі зробили тоталітарні символи на прінтері-самі і спалили!
Відповісти
Пропоную ідіотам, які себе називають "патріотами" спалити міждержавні угоди, укладені злочинним режимом Сталіна впродовж 1939-1940 р.р. Адже його злочинною рукою було приєднано до України Закарпаття, Галичину, Волинь і Буковину. Слід терміново виправити історичне насильство кривавого диктатора і віддати забране Словаччині, Угорщині, Румунії та Польщі. А також на умовах реституції віддати колишнім хазяям землі, будинки, квартири та інше майно, націоналізоване комуняками.
Відповісти
"віддати забране Словаччині, Угорщині, Румунії та Польщі"
Браво! Історично лягти під пшекві, це вся ваша Європейськість! Що і треба було довести! Патріоти хр...ві!!!
Відповісти
А під Росію зноиу лягти - це краще?
Відповісти
ну ти й придурок з приводу віддати території.
Відповісти
Нє, то ти сталініст. Ще й фетишист-ідолопоклонник. Бо д*очиш на фотографії Сталіна, приносиш йому вогняні жертвоприношення, збираючи фанатів. То ти придурок, бо в Європі право власності - священне. А бузувір Сталін позбавив Європу її майна та територій. Якщо ти європеєць і рвешся до Європи - віддай Європі європейське.
Відповісти
Колись недовчені активісти, яким комісари тицьнули в руки нагана і ідею всеобщого благоденства і погнали заганяти в Союз. Радянський. Тепер ті ж самі комісари тицьнули недовченим активістам фейсбука і ідею глобалізації і погнали заганяти решту в Союз. Європейський. Що цікаво і Радянський, і Європейський Союзи організовуються на нашій споконвічній території за гроші крючконосих банкірів і картавими агітаторами. Чи не так?
Відповісти
ти у Європі був європіст сраний (вибач),щоб рівняти Європу і Рашу...тебе в концтабір заганяли, хоч в Армію радянську,коли ти ніхто, щоб ти тут пихтів, тупорилий, чи тобі треба комісарів, щоб тебе навчили родіну любіть..дякуй Україні, що в тебе цього не було
Відповісти
Убогие хохлопитеки вы были , есть и будете рабами и холуяи!!!
Відповісти
Обратись в психбольницу!
Відповісти
Знайте правду!!!http://rusmir.in.ua/rus/4749-operaciya-golodomor-provokaciya-gosdepa-ssha.html
Відповісти
Кононович ,ти когутик штопаний,таких давно пора на гілку повісити в центрі Луцька.
Відповісти
Сталин, Косиор и Каганович---Героям СЛАВА!
Відповісти
Був в Європі, і в Євразії, і в Азії. Від Ліссабона до Китаю. І порівняти можу. Скрізь люди живуть. З двома руками, ногами і головою. Правда в голову цю напихають все, що завгодно. Від їжі до ідей. І як їжа, так і ідеї бувають шкідливі для організму. Щодо комісарів. Як в СССРії називались вожді. Правильно - комісари. Як в ЄСунії? Правильно - комісари. Хто Лєніна нам прислав в запломбованому вагоні? Правильно - німці? Хто є локомотивом сучасної Великої Європи - ті ж німці. І керує ними німецька комсомолка-активістка Меркель. Ну та, що з Путіним на одній мові балакає. Чого б це? Так от... Якраз таки научені кайзерівцями комісари, профінансовані долярами такого собі Лейби Давидовича Бронштейна (поганяло - Троцкій), привезеними з Вол-Стріту, і заставляли "Родіну любіть". Наганами, голодоморами. Потім євро-та амерокомісарів з словянськими прізвищами і обрізаними кінцями почистив кавказець Джугашвілі (поганяло - Коба). Ну, скажем так, зробив гігантську люстрацію. І пішов в Європу. Прямо на танках. Де зустрівся з великим євроінтегратором Шикльгрубером (поганяло - Гітлер), який дивився на карту України материнськими очима самого давнього народу. ФІнансували художника Дольфіка ті ж самі комісари з носатими банкірами. Що було далі - 50 мільйонів жертв з усіх боків. Виграли - банкіри.
Відповісти
ну и чё???сожгли...малоумные на 5мин самоутвердились...сути это не меняет...как были грязноногими так и остались...
Відповісти
Забавно, что жгут "СРСР" на деньги поляков....))))

Вызывает жалость уровень образованности молодёжи и узость кругозора, ограниченного телевизором и методичками откровенных украино-ненавистников! ))))
Відповісти
"Сталин имел колоссальный авторитет, и не только в России. Он умел "приручать" своих врагов, не паниковать при проигрыше и не наслаждаться победами. А побед у него больше, чем поражений.
Сталинская Россия - это не прежняя Россия, погибшая вместе с монархией. Но сталинское государство без достойных Сталину преемников обречено...
(Д е Г о л л ь Ш а р л ь. Военные мемуар

"Сталин сохранил Россию, показал, что она значит для мира. Поэтому я как православный христианин и русский патриот низко кланяюсь Сталину".
Архиепископ Лука (Войно-Ясенецкий)



Как военного деятеля И. В. Сталина я изучил досконально, так как вместе с ним прошел всю войну. И. В. Сталин владел вопросами организации фронтовых операций и операций групп фронтов и руководил ими с полным знанием дела, хорошо разбираясь и в больших стратегических вопросах...
В руководстве вооруженной борьбой в целом И. В. Сталину помогали его природный ум, богатая интуиция. Он умел найти главное звено в стратегической обстановке и, ухватившись за него, оказать противодействие врагу, провести ту или иную крупную наступательную операцию. Несомненно, он был достойным Верховным Главнокомандующим"
(Ж у к о в Г. К. Воспоминания и размышления. )
Відповісти
нацики знову х.ньою страждають
Відповісти
Уроды. Спалили- краще стало? Худоби эуропейскі
Відповісти
Не я сказав-люди кажуть. українець-не національність. це-діагноз
Відповісти
поки в Україні є такі, що оправдовують радянську владу, вихваляють Росію або продаються за копійки на мітингах виступати проти регіАналів, то толку не буде!
Відповісти
коректир: поки в Україні є такі, що оправдовують радянську владу, вихваляють Росію або продаються за копійки на мітингах виступати ЗА регіАналів, то толку не буде!
Відповісти
Спалили все? Не можна
Відповісти
зло треба знищувати, товаріщь!
Відповісти
Смысл акции? Недоученная в институтах молодежь делает сама не ведая что. Семь студентов за 200 грн стоят на площади и представляют народ? И это воспринимать всерьез и освещать в новостях? Глупость! Хотят помогать своей стране - пусть идут получают образование и работают. В этой стране надо экономику поднимать, а не выяснять правильно ли учебники истории написаны...
Відповісти
Нужно было еще сжечь, драмтеатр, универмаг и все что вокруг себя на площади видели, все это было построенно с 1970-1990 год, 5 микрарайнов с инфроструктурой , стадион, мосты и заводы, все это было построенно когда мы были с теми клятыми москалями все было построенно под этой символикой. А вот что построили с 1991 -2013 год. Скажите ка мне? Несколько супермаркетов, множество частных аптек и банков и больше НИЧЕГО!!!!. Да еще построенно множество частных красивейших домов -дворцов, когда едешь в сторону Ровно и на Чернешевского, но это дома не шахтеров и не наши с вами дома. Чьи отгадайте с трех раз? так что прежде чем идти на МАЙДАН, подусайте чьи интересы идете защищать
Відповісти
НЕ шановний кОМУНЯКА - поцілуй себе у СРАКУ
Відповісти
Віра - почуття іраціональне. Ну вірять єврамимайдануті, що їх пустять в Європу. Таких не переконати. Вони здатні в своїй сліпій вірі знищити всіх і вся. Прос*ати країну, обгадити своїх предків. А потім репетувати: нас обманули, а ми вірили. Такі самі хунвейбіни вірили в комунізм по-китайськи, кхмери- по-полпотівськи. А ці перевішають мільйони своїх земляків за віру в Макдональдс.
Відповісти
Дійсно кров важко відмити. Десять мільйонів замордованих голодом, мільйони розстріляних без вини і суду. Ще і до цієї пори відкопують скелети на місцях бувших тюрем в містах Луцьку і Володимирі.А кононовичам і їм подібним ще хочеться комунізму.І тролять тут тільки тому, що їхні батьки і діди повинні в смерті мільйонів українців, майно яких вони також загарбали для того, щоб потім пропити і народити цих хворих ублюдків.Коли вже заспокоїтись зі своєю рашою недолюдки.
Відповісти
Зацикленим на коммі, важко пояснити, що світ не ділиться на червоних і чорно-червоних. Активісти усіх часів однакові в агресії, попри різницю в мотивах. Наслідки "активності" однакові - мільйони трупів. В минулому, сучасному і майбутньому. Хочеться не комунізму, євралізму а здорового глузду, який не може грунтуватися на циклічних танцях на кістках. Залиш мертвих землі. Помолись. І мовчи. Бо пам'ять - справа інтимна. Як і покаяння.
Відповісти
Спосіб самовираження говорить сам за себе.

СРСР - мертвий.
Для чого НАРУГА???

Чому не палять опудала Корупціі?
Відповісти
Маньк по мiсту розгулюватиме скоро-http://www.volynpost.com/news/22746-podrobyci-rezonansnoi-avarii-iz-vykradenniam-taksi-u-lucku#comments - нiкому не цiкаво...., а от коли "слабоумнi" прапори палять на "показуху" так стiльки коментiв....
Відповісти
показали своє невігластво, і хто після цього захоче рядом з такими виродками стояти на майдані?
Відповісти
У Раві-Руській відбулося віче, на якому міський голова Ірина Верещук зачитала заяву територіальної громади міста щодо ситуації із підписанням Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.
Так, громада Рави-Руської готова і просить Європейський Союз укласти угоду про Асоціацію між територіальною громадою міста Рава-Руська та Європейським Союзом, так як вважає офіційну позицію уряду України щодо призупинення євроінтеграції такою, що не відповідає і не відстоює інтереси територіальних громад.

ЗАЯВА
територіальної громади міста Рава-Руська
щодо підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом

21 листопада уряд України прийняв рішення про зупинення асоціації з Європейським Союзом. Це означає, що мільйони українських громадян, які все ще вірили та сподівалися на світле майбутнє для себе та своєї країни, тепер не бачать навіть променя надії.
Незважаючи на бажання та прагнення громадян України бути з Європою, їх заганяють у кабалу, сурогат колишньої імперії зла, Радянського Союзу, який тепер іменують Союзом Митним.
Українці вже давно не мають ілюзій щодо того, в чиїх інтересах приймаються рішення, закони, видаються укази та розпорядження. Тому вони звикли до того, що покладаються не на владу, яка б мала відстоювати та представляти інтереси громадян, а на самих себе.
Міські, сільські та селищні громади по всій території України сьогодні намагаються показати, що Україна – це Європа, її місце у цивілізованому світі, а не у імперському рабстві. Рішення уряду на сьогодні не відображають думки громадян України та не відстоюють їхні інтереси. Інтереси ж українців – Європа.
Рава-Руська, як місто, що розташоване за 2 кілометри від Європейського Союзу, ментально, духовно, культурно, історично є Європою. Громаді нашого міста як нікому іншому відомо, що таке Європа, які вона дає можливості та перспективи. І тому ми не погоджуємося, не підтримуємо, не визнаємо і не підкоряємося антиукраїнському рішенню уряду. Натомість просимо вас дослухатися не до політиків та урядовців, більшість з яких сьогодні проводять відверті антиукраїнські дії, а до простих громадян, які говорять «Так» Європі, «Так» Угоді про асоціацію.
Відповідно до Європейської Хартії місцевого самоврядування, звертаємось до Ради Європи, Європейського парламенту, до кожного його депутата, до кожного уряду європейської держави, до всіх, від кого це залежить, вважати офіційну позицію уряду України щодо призупинення євроінтеграції такою, що не відповідає і не відстоює інтереси територіальних громад.
Враховуючи це, просимо вас укласти угоду про Асоціацію між Європейським Союзом та територіальною громадою міста Рава-Руська.
Ми переконані, що лише так зможемо відстояти свої законні права та інтереси, які в останні роки щораз більше і більше ігноруються представниками органів влади.
Якщо не можуть вони, то зможемо ми. І допоможе нам у цьому Бог!

З повагою,
голова Рава-Руської міської ради Верещук Ірина Андріївна
та територіальна громада міста
Відповісти
Почитав коменти і побачив, що з таким примітивним мисленням населення ми завжди будемо кріпаками, незалежно де - в Росії, чи в Європі...!!!
Давно вже немає СРСР, давно вже треба його забути, треба дивитись на реальні речі, які відбуваються сьогодні і робити з них тверезі висновки..., а то вийшло декілька "сопляків" і щось там палять, щось пропагують, і як задати їм кілька банальних питань з історії України, то почуємо у відповідь лише мичання. Ця дітвора не вчила історію, я більше ніж впевнений, що не кожен з них зможе сказати коли Україна отримала незалежність!!!
Якщо хтось вчив історію, то знає скільки століть українці боролись за свою незалежність, і тут пройшло трішки більше 20 років, як нам всім чомусь хочеться знову під когось "лягти"!!!
То де тут українці, які бажають бути вільними, незалежними???
Відповісти
Оту дітвору з гормонами замість інтелекту і пхають поперед себе мордаті дядьки з роздутими від євродоларів палярусами. Вони називають себе співорганізатори. Коли недоучених студентів погонять за неуспішність, мордаї будуть репетувати про утиски. Кому в Європі треба студенти, які вчились та складали іспити на майданах. Щей театральних. Там акторів-клоунів і своїх вдосталь. Як і безробітних ротів, яких треба годувати. Спала на думку трагічна історія бою під Крутами. Тогочасні мордаї-політики, прикриваючи свою втечу послали проти регулярних військ Муравьова теж дітей. Студентів. Потім гнида Грушевський лив крокодилячі слози за їх невинно загубленими душами, а через три роки лизав дупу червоним комісарам, які присвоїли "Першому Президенту" звання "червоного" академіка. Спочатку раднаркоміської української академії наук, а згодом АН СРСР.
Шкода, що "патріоти" забули про Незалежну Самостійну Соборну Державу, продаючи її в усі часи тим, хто краще платить. Ганьба!
Відповісти